Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

Siyaset 20.04.2024 - 08:07, Güncelleme: 20.04.2024 - 08:07 801 kez okundu.
 

DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan ise Bakan Yerlikaya'ya cevap olarak yaptığı açıklamada "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz." ifadelerini kullandı.   Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. Dem Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. HER İKİ OLAYLA İLGİLİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ Bakan Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili mülkiye müfettişlerimiz görevlendirilmiştir." ifadelerine yer verdi. DEM PARTİ'DEN BAKAN YERLİKAYA'YA YANIT Dem Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İçişleri Bakanlığı'nın Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye meclisleri ile ilgili iddialar üzerine müfettiş görevlendirerek inceleme başlatması hakkında açıklama yaptı. "KAMU KAYNAKLARINI BEYHUDE ÇABALAR İÇİN HARCAMAMANIZI ÖNERİYORUZ" Ayşegül Doğan, X hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarımızın açıklamalarına rağmen bu asılsız iddialara inanmaya can atanlar olduğunu biliyoruz. Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz. Aynı kaynakları/olanakları kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları incelemek için seferber etmeyi düşünür müsünüz?" dedi
DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan ise Bakan Yerlikaya'ya cevap olarak yaptığı açıklamada "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. Dem Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

HER İKİ OLAYLA İLGİLİ MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Bakan Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili mülkiye müfettişlerimiz görevlendirilmiştir." ifadelerine yer verdi.

DEM PARTİ'DEN BAKAN YERLİKAYA'YA YANIT

Dem Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İçişleri Bakanlığı'nın Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye meclisleri ile ilgili iddialar üzerine müfettiş görevlendirerek inceleme başlatması hakkında açıklama yaptı.

"KAMU KAYNAKLARINI BEYHUDE ÇABALAR İÇİN HARCAMAMANIZI ÖNERİYORUZ"

Ayşegül Doğan, X hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarımızın açıklamalarına rağmen bu asılsız iddialara inanmaya can atanlar olduğunu biliyoruz. Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz. Aynı kaynakları/olanakları kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları incelemek için seferber etmeyi düşünür müsünüz?" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.