Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI

Gündem 20.03.2024 - 16:40, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:52 1201+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI

ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI KUTLANDI
ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI KUTLANDI Erciş’te Aşağı TOKİ de Van Gölü kenarında Newroz bayramı kutlaması yapıldı. Bahar ayının geldiğini müjdeleyen Newroz Bayramı her yıl Erciş’te ve Orta Doğu ülkeleri dahil olmak üzere dünyada geniş bir coğrafyada kutlanmaktadır. Erciş’te kutlanan şenliğe yoğun bir ilgi oldu. Saat onda başlayan program saat ondörde kadar sürdü. Sabah saatlerinde alana akın eden Erciş halkı alanı doldurdu. Alana gelen vatandaşlar müzik eşliğinde halay çektiler. Saat onikide alanda Newroz ateşi yakıldı. Ateşin yakılması ile etrafını saran halk kitleleri halay çektiler. Alana gelen halka yerel sanatçılar ve Şehriban’a Kurdi müzik ziyafeti verdi. Newroz proğramını düzenleyen Erciş DEM Parti den belediye Eşbaşkan adayları, Güler Temel ve Baran Bilici halkın bayramını kutladılar. Eş başkanlar bu bahar bayramının herkese huzur, barış ve güzel günler getirmesini temenni ettiler.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI KUTLANDI

ERCİŞ’TE NEWROZ BAYRAMI KUTLANDI
Erciş’te Aşağı TOKİ de Van Gölü kenarında Newroz bayramı kutlaması yapıldı. Bahar ayının geldiğini müjdeleyen Newroz Bayramı her yıl Erciş’te ve Orta Doğu ülkeleri dahil olmak üzere dünyada geniş bir coğrafyada kutlanmaktadır. Erciş’te kutlanan şenliğe yoğun bir ilgi oldu. Saat onda başlayan program saat ondörde kadar sürdü. Sabah saatlerinde alana akın eden Erciş halkı alanı doldurdu. Alana gelen vatandaşlar müzik eşliğinde halay çektiler. Saat onikide alanda Newroz ateşi yakıldı. Ateşin yakılması ile etrafını saran halk kitleleri halay çektiler. Alana gelen halka yerel sanatçılar ve Şehriban’a Kurdi müzik ziyafeti verdi. Newroz proğramını düzenleyen Erciş DEM Parti den belediye Eşbaşkan adayları, Güler Temel ve Baran Bilici halkın bayramını kutladılar. Eş başkanlar bu bahar bayramının herkese huzur, barış ve güzel günler getirmesini temenni ettiler.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.