Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aşağı TOKİ Mahallesi’ne yeni semt pazarının temeli atıldı!

Gündem 30.03.2017 - 10:35, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1855+ kez okundu.
 

Aşağı TOKİ Mahallesi’ne yeni semt pazarının temeli atıldı!

Erciş Belediye Başkan Vekili ve Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Aşağı TOKİ Mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı ve vatandaşların katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı. Tören alanında mahalle halkının ilgisi ve coşkusuyla karşılanan Kaymakam Yaşar, vatandaşlarla selamlaştı. Törenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yaşar göreve geldiğinden bu yana Erciş’in sorunlarıyla yakından ilgilendiklerinin söyledi. Kaymakam Yaşar Erciş’in 14 tane sorunu tespit ettiklerini ve yeni yerleşim yeri olan Aşağı TOKİ mahallesinin çarşıya uzak olması ve halkın pazar kültürüne yatkınlığından dolayı daha önce sunulan projenin temellerini atmaya karar verdiklerinin belirterek “Zaten her Pazar kurulan bir pazarımız vardı. Fakat yol üzerine kurulan Pazar sıkıntılara yol açıyordu. Vatandaşlar evlerine gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordu. Bu yüzden temeli elimizden geldiğince kısa surede atmayı düşünüyorduk. Fakat iklim şartlarının elverişsiz olması projemizin yavaşlamasına neden oluyordu.” dedi. Kaymakam Yaşar iklim şartlarının normalleşmesiyle birlikte bir çok projenin temellerin atılmaya başlanacağının sinyallerini vererek yol sorununa da deyindi. Kaymakam Yaşar bozuk olan yolların halka sorunlar yaşattığının farkında olduklarını vurgulayarak “Vatandaşlarımızın her gün geçtiği yollarda bizde geçiyoruz. Sorunun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. İklim şartları olanaklı hale gelirse yollarımızda asfalt, parke taşı ve beton yapacağız. Bu yaptıklarımız daha önceki gibi kısa süreli olmayacak. Hepsini uzun süreli kullanılabilecek şekilde yapacağız. Doğunun en güzel ilçesi Erciş’i elimizden geldiği kadar güzelleştireceğiz. Halkımızın hizmetine sunacağız. Bir çok projemizin temellerini yakın zamanlarda atmaya çalışacağız. Buda gösteriyor ki iki haftada bir yan yana olacağız.” diye konuştu. Temel atma töreni Kaymakam Yaşar’ın beton dökme butonuna basması ve hayırlı olması temennilerinin ardından sona erdi.

Erciş Belediye Başkan Vekili ve Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Aşağı TOKİ Mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı ve vatandaşların katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Tören alanında mahalle halkının ilgisi ve coşkusuyla karşılanan Kaymakam Yaşar, vatandaşlarla selamlaştı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yaşar göreve geldiğinden bu yana Erciş’in sorunlarıyla yakından ilgilendiklerinin söyledi. Kaymakam Yaşar Erciş’in 14 tane sorunu tespit ettiklerini ve yeni yerleşim yeri olan Aşağı TOKİ mahallesinin çarşıya uzak olması ve halkın pazar kültürüne yatkınlığından dolayı daha önce sunulan projenin temellerini atmaya karar verdiklerinin belirterek “Zaten her Pazar kurulan bir pazarımız vardı. Fakat yol üzerine kurulan Pazar sıkıntılara yol açıyordu. Vatandaşlar evlerine gitme konusunda sıkıntılar yaşıyordu. Bu yüzden temeli elimizden geldiğince kısa surede atmayı düşünüyorduk. Fakat iklim şartlarının elverişsiz olması projemizin yavaşlamasına neden oluyordu.” dedi. Kaymakam Yaşar iklim şartlarının normalleşmesiyle birlikte bir çok projenin temellerin atılmaya başlanacağının sinyallerini vererek yol sorununa da deyindi. Kaymakam Yaşar bozuk olan yolların halka sorunlar yaşattığının farkında olduklarını vurgulayarak “Vatandaşlarımızın her gün geçtiği yollarda bizde geçiyoruz. Sorunun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. İklim şartları olanaklı hale gelirse yollarımızda asfalt, parke taşı ve beton yapacağız. Bu yaptıklarımız daha önceki gibi kısa süreli olmayacak. Hepsini uzun süreli kullanılabilecek şekilde yapacağız. Doğunun en güzel ilçesi Erciş’i elimizden geldiği kadar güzelleştireceğiz. Halkımızın hizmetine sunacağız. Bir çok projemizin temellerini yakın zamanlarda atmaya çalışacağız. Buda gösteriyor ki iki haftada bir yan yana olacağız.” diye konuştu. Temel atma töreni Kaymakam Yaşar’ın beton dökme butonuna basması ve hayırlı olması temennilerinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.