Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güvenlik korucusu olmak için ter döktüler

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2017 - 09:54, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1217+ kez okundu.
 

Güvenlik korucusu olmak için ter döktüler

Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik korucusu olmak için başvuruda bulunan 353 aday, fiziki yeterlilik sınavında dereceye girmek için büyük çaba sarf etti.Başkale'de güvenlik korucusu kadrosu için başvuruda bulunanlar, karla kaplı alanda kondisyon ve dayanıklılık testinden geçirildi. İlçede 281 güvenlik korucusu kadrosu için 353 aday başvuruda bulundu. Adaylar, yapılan fiziki yeterlilik sınavında dereceye girmek için mücadele etti. Askeri personel gözetiminde 3 kilometre koşan adaylar, daha sonra dayanıklılık testine tabi tutuldu.Zorlu hava şartlarına rağmen kıyasıya mücadele eden adaylardan sınavı kazananlar, ilçeye bağlı köylerde istihdam edilecek.

Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik korucusu olmak için başvuruda bulunan 353 aday, fiziki yeterlilik sınavında dereceye girmek için büyük çaba sarf etti.
Başkale'de güvenlik korucusu kadrosu için başvuruda bulunanlar, karla kaplı alanda kondisyon ve dayanıklılık testinden geçirildi. İlçede 281 güvenlik korucusu kadrosu için 353 aday başvuruda bulundu. Adaylar, yapılan fiziki yeterlilik sınavında dereceye girmek için mücadele etti. Askeri personel gözetiminde 3 kilometre koşan adaylar, daha sonra dayanıklılık testine tabi tutuldu.
Zorlu hava şartlarına rağmen kıyasıya mücadele eden adaylardan sınavı kazananlar, ilçeye bağlı köylerde istihdam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.