Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te ‘Evet’ kutlaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 13:10, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1761+ kez okundu.
 

Erciş’te ‘Evet’ kutlaması

 Referandumda resmi olmayan sonuçlara göre ülke genelinde 'evet' çıkması sonrası, Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti ile MHP İlçe Başkanlığı binaları önüne akın eden vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundular.Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti ile MHP İlçe Başkanlığı binaları önüne akın eden vatandaşlar, referandumda çıkan ‘evet’ sonucunu kutladı. Araçlarıyla Vanyolu Caddesinde şehir turu da atan Ercişliler, sonucun ülke için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

 Referandumda resmi olmayan sonuçlara göre ülke genelinde 'evet' çıkması sonrası, Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti ile MHP İlçe Başkanlığı binaları önüne akın eden vatandaşlar sevinç gösterisinde bulundular.
Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti ile MHP İlçe Başkanlığı binaları önüne akın eden vatandaşlar, referandumda çıkan ‘evet’ sonucunu kutladı. Araçlarıyla Vanyolu Caddesinde şehir turu da atan Ercişliler, sonucun ülke için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.