Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEOG ÖNCESİ VELİLER İLE TOPLANTI

Gündem 25.04.2017 - 19:09, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2435+ kez okundu.
 

TEOG ÖNCESİ VELİLER İLE TOPLANTI

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu TEOG sınavına girecek olan 8.sınıf öğrenci velilerine TEOG sınavı öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Okulun Konferans salonunda gerçekleştirilen Toplantıya 8.sınıf velileri,8.sınıf şube öğretmenleri ve okul idaresi katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Tarkan ELBİR,yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.TEOG sınavlarına birgün kala büyük bir kaygı içerisinde olan veli ve öğrencilere sınav kaygısının giderilmesi konusunda çeşitli önerilerde bulundu.TEOG öncesi okul olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten okul müdürü Tarkan ELBİR,velilere sınav öncesi neyapmaları konusunda bilgilendiirmelerde bulundu.Toplantı 8/F sınıf öğretmeni Utku KARAKAYA’nın öğrencilere süpriz olarak hazırladığı video gösterisinin ardından sona erdi.

Erciş Cumhuriyet Ortaokulu TEOG sınavına girecek olan 8.sınıf öğrenci velilerine TEOG sınavı öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Okulun Konferans salonunda gerçekleştirilen Toplantıya 8.sınıf velileri,8.sınıf şube öğretmenleri ve okul idaresi katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Tarkan ELBİR,yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.TEOG sınavlarına birgün kala büyük bir kaygı içerisinde olan veli ve öğrencilere sınav kaygısının giderilmesi konusunda çeşitli önerilerde bulundu.TEOG öncesi okul olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten okul müdürü Tarkan ELBİR,velilere sınav öncesi neyapmaları konusunda bilgilendiirmelerde bulundu.Toplantı 8/F sınıf öğretmeni Utku KARAKAYA’nın öğrencilere süpriz olarak hazırladığı video gösterisinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.