Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da Beşiktaş coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2017 - 18:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2048+ kez okundu.
 

Van'da Beşiktaş coşkusu

Beşiktaş'ın bu akşam Gaziaptep’te şampiyonluğunu ilan etmesi Van'ın Erciş ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı. Vanyolu Caddesinde toplanan taraftar burada havai fişek atıp şarkılar söylediler. Büyük bir coşkunun hakim olduğu taraftarların bir kısmı da arabalarıyla şehir turu atarak kornalarına basarak şampiyonluğun tadını çıkardılar. Kutlamalar nedeniyle zaman zaman Vanyolu Caddesi trafiğe kapandı. Beşiktaş'ın şampiyonluk düğümünü çözdüğü maç sonrası şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Erciş’te cadde ve sokaklar siyah beyaz renklere büründü. Maç sonrasında toplanan taraftarlar, Beşiktaş bayraklarıyla şampiyonluğu kutlarken, yoldan geçen araçlar da korna çalarak eşlik etti. Taraftarların gece geç saatlere kadar süren şampiyonluk kutlamaları sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Beşiktaş'ın bu akşam Gaziaptep’te şampiyonluğunu ilan etmesi Van'ın Erciş ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı. 
Vanyolu Caddesinde toplanan taraftar burada havai fişek atıp şarkılar söylediler. Büyük bir coşkunun hakim olduğu taraftarların bir kısmı da arabalarıyla şehir turu atarak kornalarına basarak şampiyonluğun tadını çıkardılar. Kutlamalar nedeniyle zaman zaman Vanyolu Caddesi trafiğe kapandı. Beşiktaş'ın şampiyonluk düğümünü çözdüğü maç sonrası şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Erciş’te cadde ve sokaklar siyah beyaz renklere büründü. Maç sonrasında toplanan taraftarlar, Beşiktaş bayraklarıyla şampiyonluğu kutlarken, yoldan geçen araçlar da korna çalarak eşlik etti. Taraftarların gece geç saatlere kadar süren şampiyonluk kutlamaları sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.