Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Öztürk’ten bayram ziyareti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2017 - 13:37, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2710+ kez okundu.
 

Kaymakam Öztürk’ten bayram ziyareti

Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede görev yapan asker, polis ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Abdulselam Bayramı, hükümet konağına gelen vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Garnizon Komutanı Vekilli Piyade Yarbay Orhan Kurtoğlu, 4. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Köylü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Selman Belgin, Emniyet Müdür Vekilli İbrahim Erkalaycıoğlu ve kurum amirleriyle Başkale Devlet Hastanesine giderek yatan hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek bayramlarını kutladı. Ardından polis ve askerlerle ayrı ayrı bir araya gelen Kaymakam Öztürk, Mehmetçiklerin memleketin en kritik döneminde ve en kritik noktasında ülkenin bekçiliğini yaptığını söyledi.Öztürk, "Size minnettarız. Askerlik görevinizi ifa ediyorsunuz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçede görev yapan asker, polis ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 
Kaymakam Abdulselam Bayramı, hükümet konağına gelen vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Garnizon Komutanı Vekilli Piyade Yarbay Orhan Kurtoğlu, 4. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Köylü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Selman Belgin, Emniyet Müdür Vekilli İbrahim Erkalaycıoğlu ve kurum amirleriyle Başkale Devlet Hastanesine giderek yatan hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek bayramlarını kutladı. Ardından polis ve askerlerle ayrı ayrı bir araya gelen Kaymakam Öztürk, Mehmetçiklerin memleketin en kritik döneminde ve en kritik noktasında ülkenin bekçiliğini yaptığını söyledi.
Öztürk, "Size minnettarız. Askerlik görevinizi ifa ediyorsunuz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.