Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’in büyük projesine milyonluk destek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2017 - 18:46, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1649+ kez okundu.
 

Erciş’in büyük projesine milyonluk destek

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu’ projesine 1 milyon liralık destek müjdesi verdi. Erciş’te bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan Vali Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından 5 kilometrelik alanda yapılan piknik alanları, bisiklet ve yaya yolları, erkek ve kadın plajları, deniz feneri ve gemi barınağı gibi sosyal donatıların yer aldığı ‘Sahil Yolu’ vitrin projesini yerinde inceldi.Vali Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahil yolunun ışıklandırmasına 1 milyon TL’lik bir destek sağlayacaklarını söyledi. Sahil Yolu projesinin Erciş’in güzelliğine değer katacağını kaydeden Vali Zorluoğlu, “Özellikle yaz aylarında burası çok güzel bir imkan sağlıyor. Burada hem bisiklet yolu, hem yürüyüş yolu hem de kaldırımlar yenilenmiş. Kaymakam Bey, burasının bir eksiği olduğunu söyledi. O da aydınlatmaymış, bununla ilgili çalışmamızı yaptık. Yaklaşık 1 milyon TL’lik gibi bir rakamı Büyükşehir Belediyesi olarak inşallah buraya tahsis ediyoruz ve burasının çok güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacak aydınlatma işini de biz taahhüt ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.Vali Murat Zorluoğlu’nun sahil yolu incelemesine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve kamuya hizmet götüren diğer kurumların temsilcileri de eşlik etti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu’ projesine 1 milyon liralık destek müjdesi verdi. 
Erciş’te bir dizi açılış ve temel atma törenine katılan Vali Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından 5 kilometrelik alanda yapılan piknik alanları, bisiklet ve yaya yolları, erkek ve kadın plajları, deniz feneri ve gemi barınağı gibi sosyal donatıların yer aldığı ‘Sahil Yolu’ vitrin projesini yerinde inceldi.
Vali Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahil yolunun ışıklandırmasına 1 milyon TL’lik bir destek sağlayacaklarını söyledi. Sahil Yolu projesinin Erciş’in güzelliğine değer katacağını kaydeden Vali Zorluoğlu, “Özellikle yaz aylarında burası çok güzel bir imkan sağlıyor. Burada hem bisiklet yolu, hem yürüyüş yolu hem de kaldırımlar yenilenmiş. Kaymakam Bey, burasının bir eksiği olduğunu söyledi. O da aydınlatmaymış, bununla ilgili çalışmamızı yaptık. Yaklaşık 1 milyon TL’lik gibi bir rakamı Büyükşehir Belediyesi olarak inşallah buraya tahsis ediyoruz ve burasının çok güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacak aydınlatma işini de biz taahhüt ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Vali Murat Zorluoğlu’nun sahil yolu incelemesine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve kamuya hizmet götüren diğer kurumların temsilcileri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.