Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te sahte diş doktoru operasyonu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2017 - 17:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1354+ kez okundu.
 

Erciş’te sahte diş doktoru operasyonu

Van'ın Erciş ilçesinde Suriye uyruklu sahte diş doktoru yakalandı. Haklarında gerekli adli işlemler yapılan sahte doktor ve iki yardımcısı gözaltına alınarak, Erciş Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.Edinilen bilgelere göre, ilçe merkezi Salihiye Mahallesi Özdemir Hanoğlu Caddesi Karpuz Tepe mevkiinde bulunan 3 katlı bir metruk binaya Suriyeli şahısların yerleşerek dişçilik yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen Erciş ilçe sağlık görevlileri ile Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları ortak denetimde 3 Suriyeli şahıs ve diş tedavisinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Haklarında gerekli adli işlemler yapılan şahıslar gözaltına alınarak, Erciş Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

Van'ın Erciş ilçesinde Suriye uyruklu sahte diş doktoru yakalandı. Haklarında gerekli adli işlemler yapılan sahte doktor ve iki yardımcısı gözaltına alınarak, Erciş Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.
Edinilen bilgelere göre, ilçe merkezi Salihiye Mahallesi Özdemir Hanoğlu Caddesi Karpuz Tepe mevkiinde bulunan 3 katlı bir metruk binaya Suriyeli şahısların yerleşerek dişçilik yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen Erciş ilçe sağlık görevlileri ile Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları ortak denetimde 3 Suriyeli şahıs ve diş tedavisinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Haklarında gerekli adli işlemler yapılan şahıslar gözaltına alınarak, Erciş Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.