Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İnci Kefali balığının korunması ve tanıtım konferansı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2017 - 16:03, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2082+ kez okundu.
 

İnci Kefali balığının korunması ve tanıtım konferansı

Van'ın Erciş ilçesinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi, Erciş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Erciş İnci Kefali Koruma Derneği ile "İnci Kefali yaşamı, avcılığı ve korunması" konulu konferans düzenlendi. Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı öncülüğünde Erciş Kütüphanesi Konferans salonunda bölge balıkçılarına yönelik İnci Kefali balığının korunması avlanması hususunda bilgilendirme ve kamuoyunu aydınlatma konferansı yapıldı. Konferansa Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Acar, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Mustafa Akkuş, Erciş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cihat Çağrı, İnci Kefali Balığı Koruma Derneği Başkanı Cem Akıllı, Muradiye Jandarma Komutanlığı personel ile bölge balıkçılarının katılımıyla gerçekleşti. Konferansa Van YYÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Mustafa Akkuş, “İnci kefali balığının korunması hususunda bilgilendirme”, Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanı Uzman Jandarma IV Kademeli Çavuş Garip Yalnız, “İnci kefali balığı yaşam, avcılığı ve balık teknelerinin haiz olması gereken vasıflar” konusunda bilgilendirme yaptılar.Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkuş ve Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Astsubayı Halil İbrahim İlter'e İnci kefali balığının korunmasında yönelik yapmış olduğu katkılardan dolayı başarı plaketi, bölge balıkçılarından Hakan Çika'ya ise yılın en iyi balıkçısı plaket takdim edildi.

Van'ın Erciş ilçesinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi, Erciş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Erciş İnci Kefali Koruma Derneği ile "İnci Kefali yaşamı, avcılığı ve korunması" konulu konferans düzenlendi. 
Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı öncülüğünde Erciş Kütüphanesi Konferans salonunda bölge balıkçılarına yönelik İnci Kefali balığının korunması avlanması hususunda bilgilendirme ve kamuoyunu aydınlatma konferansı yapıldı. Konferansa Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Acar, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Mustafa Akkuş, Erciş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Cihat Çağrı, İnci Kefali Balığı Koruma Derneği Başkanı Cem Akıllı, Muradiye Jandarma Komutanlığı personel ile bölge balıkçılarının katılımıyla gerçekleşti. Konferansa Van YYÜ Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Mustafa Akkuş, “İnci kefali balığının korunması hususunda bilgilendirme”, Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanı Uzman Jandarma IV Kademeli Çavuş Garip Yalnız, “İnci kefali balığı yaşam, avcılığı ve balık teknelerinin haiz olması gereken vasıflar” konusunda bilgilendirme yaptılar.
Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkuş ve Erciş Jandarma Asayiş Bot Tim Astsubayı Halil İbrahim İlter'e İnci kefali balığının korunmasında yönelik yapmış olduğu katkılardan dolayı başarı plaketi, bölge balıkçılarından Hakan Çika'ya ise yılın en iyi balıkçısı plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.