Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit Polis Ramazan Keserci’nin İsmi İmam Hatip Ortaokulunda Yaşatılacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2017 - 17:07, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2518+ kez okundu.
 

Şehit Polis Ramazan Keserci’nin İsmi İmam Hatip Ortaokulunda Yaşatılacak

Adana'da 25 Ekim 1996 tarihinde görev yaptığı sıra terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen intihar saldırısında şehit düşen Ercişli polis memuru Ramazan Keserci'nin ismi Erciş İmam Hatip Ortaokuluna verildi. Erciş Sahil Kent Mahallesinde bulunan Şehit Ramazan Keserci İmam Hatip Ortaokulunda isim değişikliği nedeniyle bir program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş 108. Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, şube müdürleri, şehidin babası Muzaffer Keserci, şahidin yakınları, kurum amirleri ile okulun öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü, şehidin babası ile ilçe milli eğitim müdürü birer selamlama konuşması yaptı. Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ise yaptığı konuşmada hiçbir şehidin ismi sadece anne ve babasının sinesinde saklı kalmayacağını belirterek, "İlçemizin her tarafında şehitlerimizin ismini yaşatacağız. Benim en büyük temennim ise bu okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz bu kutsal ismin gereklerine uygun bir şekilde yetişsinler. Bu vatana bedel vermenin sadece toprağa kan dökmek olarak değil de, terini toprağa dökmek, beynini bu vatana yormak ve bu ülkenin geleceğinin inşasında katkı sahibi olmak için uğraşsınlar. Bir kez daha şehidimizi rahmetle anıyorum" dedi.Konuşmaların ardından okul öğrencisi Sidar Özcan tarafından şehit Ramazan Keserci'nin öz geçmişi okundu. Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunumunun ardından program sona erdi.Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ve davetliler, şehit Ramazan Keserci İmam-Hatip Ortaokulu'ndaki programın ardından 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yeni binasında devam eden Erciş Fen Lisesi'ni de ziyaret etti.

Adana'da 25 Ekim 1996 tarihinde görev yaptığı sıra terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen intihar saldırısında şehit düşen Ercişli polis memuru Ramazan Keserci'nin ismi Erciş İmam Hatip Ortaokuluna 
verildi. 
Erciş Sahil Kent Mahallesinde bulunan Şehit Ramazan Keserci İmam Hatip Ortaokulunda isim değişikliği nedeniyle bir program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Şirin Yaşar, Erciş 108. Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, şube müdürleri, şehidin babası Muzaffer Keserci, şahidin yakınları, kurum amirleri ile okulun öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü, şehidin babası ile ilçe milli eğitim müdürü birer selamlama konuşması yaptı. Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ise yaptığı konuşmada hiçbir şehidin ismi sadece anne ve babasının sinesinde saklı kalmayacağını belirterek, "İlçemizin her tarafında şehitlerimizin ismini yaşatacağız. Benim en büyük temennim ise bu okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz bu kutsal ismin gereklerine uygun bir şekilde yetişsinler. Bu vatana bedel vermenin sadece toprağa kan dökmek olarak değil de, terini toprağa dökmek, beynini bu vatana yormak ve bu ülkenin geleceğinin inşasında katkı sahibi olmak için uğraşsınlar. Bir kez daha şehidimizi rahmetle anıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından okul öğrencisi Sidar Özcan tarafından şehit Ramazan Keserci'nin öz geçmişi okundu. Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklerin sunumunun ardından program sona erdi.
Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar ve davetliler, şehit Ramazan Keserci İmam-Hatip Ortaokulu'ndaki programın ardından 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yeni binasında devam eden Erciş Fen Lisesi'ni de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.