Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Özlü, kitap fuarını gezdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2017 - 17:12, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1989+ kez okundu.
 

Bakan Özlü, kitap fuarını gezdi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Van ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kitap fuarını gezdi. Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Van Büyükşehir Belediyesi kitap fuarını ziyaret etti. AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ile birlikte fuardaki stantları tek tek gezen Bakan Özlü, yayınevi yetkilileri ile görüştü. Fuarda kitapta alan Bakan Özlü, fuarı gezen çocuklar ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Van ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan kitap fuarını gezdi. 
Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan Van Büyükşehir Belediyesi kitap fuarını ziyaret etti. AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ile birlikte fuardaki stantları tek tek gezen Bakan Özlü, yayınevi yetkilileri ile görüştü. Fuarda kitapta alan Bakan Özlü, fuarı gezen çocuklar ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.