Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

JEUNESSE GLOBAL ERCİŞ'TE ŞUBESİNİ AÇTI

Gündem 15.11.2017 - 12:44, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1831+ kez okundu.
 

JEUNESSE GLOBAL ERCİŞ'TE ŞUBESİNİ AÇTI

100 den fazla ülkede satışı yapılan Jeunesse Global Erciş'te şubesini açtı. Türkiye pazarına yeni katılan ve marka Distribütörleri aracılığıyla ağını genişleten Jeunesse Global Erciş'te ki temsilcsi Rümeysa Nesibe Beyazsu gazetemize açıklamalarda bulundu. Daha fazla insana ulaşmayı amaçladıklarını belirten Beyazsu, " İnsan ömrü ve yaşam kalitesini arttırmayı ilke almış, aynı zamanda insanlara yeni bir iş kapısı aralayıp, isteyene ek iş sağlayabilecek bir doğrudan satış sektörüdür" dedi. Ürünün bir çok hastalığa iyi gldiğini belirten Beyazsu, "Yetişkin insan kök hücresinden elde edilen 200den fazla büyüme faktörü içeren ürünler; sedef, egzama, mantar, gözaltı torbaları, ciltte renk eşitsizlikleri, doğum çatlakları, akne, sivilce lekeleri, güneş yanıkları gibi çeşitli cilt problemlerine kesin çözüm sağlar. Kolesterol ve diyabet düzenletici besin takviyeleri ve patent almış içeriğiyle iki dakikada anında botoks etkisi gösteren kırışıklık ve gözaltı torbalarında etkili ürünüyle piyasanın en iyisi olmayı başarıyor. Kendi kategorisinde büyüme faktörlü serum üreten birçok markaya nazaran en uygun fiyat imkânını sağlarken içinde yetişkin insan kök hücresi barındıran tek markadır" diye konuştu. Van'da ki hedeflerine ilişkin açıklama yapan Beyazsu, "Hedefim hem halkımızın kaliteli bir yaşama sahip olmasını sağlamak hem de yeni bir iş yapmak veya kazancına ek gelir sağlamak isteyenlerle bu ağı genişletmek ve daha fazla kitleye duyurmak. Şu an Van'da iki kişi yürüttüğümüz organizasyonu arkadaşım Salih İNCE ile beraber Van genelinde kısa vadede geniş bir kitleye yaymayı amaçlıyoruz" ifade etti.

100 den fazla ülkede satışı yapılan Jeunesse Global Erciş'te şubesini açtı.

Türkiye pazarına yeni katılan ve marka Distribütörleri aracılığıyla ağını genişleten Jeunesse Global Erciş'te ki temsilcsi Rümeysa Nesibe Beyazsu gazetemize açıklamalarda bulundu. Daha fazla insana ulaşmayı amaçladıklarını belirten Beyazsu, " İnsan ömrü ve yaşam kalitesini arttırmayı ilke almış, aynı zamanda insanlara yeni bir iş kapısı aralayıp, isteyene ek iş sağlayabilecek bir doğrudan satış sektörüdür" dedi.

Ürünün bir çok hastalığa iyi gldiğini belirten Beyazsu, "Yetişkin insan kök hücresinden elde edilen 200den fazla büyüme faktörü içeren ürünler; sedef, egzama, mantar, gözaltı torbaları, ciltte renk eşitsizlikleri, doğum çatlakları, akne, sivilce lekeleri, güneş yanıkları gibi çeşitli cilt problemlerine kesin çözüm sağlar. Kolesterol ve diyabet düzenletici besin takviyeleri ve patent almış içeriğiyle iki dakikada anında botoks etkisi gösteren kırışıklık ve gözaltı torbalarında etkili ürünüyle piyasanın en iyisi olmayı başarıyor. Kendi kategorisinde büyüme faktörlü serum üreten birçok markaya nazaran en uygun fiyat imkânını sağlarken içinde yetişkin insan kök hücresi barındıran tek markadır" diye konuştu. 
Van'da ki hedeflerine ilişkin açıklama yapan Beyazsu, "Hedefim hem halkımızın kaliteli bir yaşama sahip olmasını sağlamak hem de yeni bir iş yapmak veya kazancına ek gelir sağlamak isteyenlerle bu ağı genişletmek ve daha fazla kitleye duyurmak. Şu an Van'da iki kişi yürüttüğümüz organizasyonu arkadaşım Salih İNCE ile beraber Van genelinde kısa vadede geniş bir kitleye yaymayı amaçlıyoruz" ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.