Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit ateşi Van’a düştü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2017 - 11:18, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2070+ kez okundu.
 

Şehit ateşi Van’a düştü

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Tankçı Er Suat Surki'nin Van'daki baba evinde yas var. Irak'ın kuzeyindeki Gare bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Er Suat Surki (21) şehit olurken, 2 silah arkadaşı ise yaralandı. Şehidin acı haberi dün gece İpekyolu ilçesi Gündoğdu Mahallesi Seyran Sokağı'nda ikamet eden babası Adil ve annesi Sariya Surki'ye iletildi. Şehidin baba evinin önüne Türk bayrağı asılırken, cenazesinin ise öğle saatlerinde yapılacak törenle defnedileceği öğrenildi.

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Tankçı Er Suat Surki'nin Van'daki baba evinde yas var. 
Irak'ın kuzeyindeki Gare bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Er Suat Surki (21) şehit olurken, 2 silah arkadaşı ise yaralandı. Şehidin acı haberi dün gece İpekyolu ilçesi Gündoğdu Mahallesi Seyran Sokağı'nda ikamet eden babası Adil ve annesi Sariya Surki'ye iletildi. Şehidin baba evinin önüne Türk bayrağı asılırken, cenazesinin ise öğle saatlerinde yapılacak törenle defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.