Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaldıran belediyesinden gıda denetimi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2017 - 11:21, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1833+ kez okundu.
 

Çaldıran belediyesinden gıda denetimi

 Van’ın Çaldıran Belediyesi ekipleri, imalathane, market, kasap ve fırınlarda gıda denetimi yaptı. Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda denetimi yaptı. Ayda bir defa rutin olarak ilçede faaliyet gösteren unlu mamulleri üretimi, imalathaneler, market, kasap ve fırın gibi vatandaşın günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılandığı yerlere denetim yapıldı. Denetimler, Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çaldıran Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gıda mühendisleri tarafından yapıldı. Gıda denetiminde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kontrolleri sağlanırken, imalathanelerin hijyen durumu ve iş yerlerinin ruhsatlarının olup olmadığı da yapılan denetimde ele alındı.Denetimler hakkında bilgi veren Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ”İlçemizde göreve atandıktan sonra aylık rutin gıda denetimlerini yapmaya başladık. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketmeleridir. Belediyemiz zabıta müdürlüğü ekipleri, Çaldıran Toplum Sağlığı Merkezi ve Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gıda mühendisleri ile birlikte denetimlerini gerçekleştirdi. Unlu mamulleri imalathanelerinde market ve benzeri günlük tüketimlerin yapıldığı yerlerde yapılıyor. Son kullanımı geçmiş ürünlerin toplanması ve hijyen olmayan yerlerde uyarı ve cezaların uygulandı. Rutin denetimlerimiz her ay yapılarak vatandaşlarımızın kaliteli hijyen ortamda üretilen ürünlerin tüketmeleri için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 Van’ın Çaldıran Belediyesi ekipleri, imalathane, market, kasap ve fırınlarda gıda denetimi yaptı. 
Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda denetimi yaptı. Ayda bir defa rutin olarak ilçede faaliyet gösteren unlu mamulleri üretimi, imalathaneler, market, kasap ve fırın gibi vatandaşın günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılandığı yerlere denetim yapıldı. Denetimler, Çaldıran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çaldıran Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gıda mühendisleri tarafından yapıldı. Gıda denetiminde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kontrolleri sağlanırken, imalathanelerin hijyen durumu ve iş yerlerinin ruhsatlarının olup olmadığı da yapılan denetimde ele alındı.
Denetimler hakkında bilgi veren Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ”İlçemizde göreve atandıktan sonra aylık rutin gıda denetimlerini yapmaya başladık. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketmeleridir. Belediyemiz zabıta müdürlüğü ekipleri, Çaldıran Toplum Sağlığı Merkezi ve Gıda, Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gıda mühendisleri ile birlikte denetimlerini gerçekleştirdi. Unlu mamulleri imalathanelerinde market ve benzeri günlük tüketimlerin yapıldığı yerlerde yapılıyor. Son kullanımı geçmiş ürünlerin toplanması ve hijyen olmayan yerlerde uyarı ve cezaların uygulandı. Rutin denetimlerimiz her ay yapılarak vatandaşlarımızın kaliteli hijyen ortamda üretilen ürünlerin tüketmeleri için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.