Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Camiler ve Din Görevliler Haftası

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2016 - 13:33, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2404+ kez okundu.
 

Camiler ve Din Görevliler Haftası

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Selim Duman’ı ziyaret etti.AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay ve beraberindekileri makamda ağırlayan İlçe Müftüsü Selim Duman, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selim Duman, Camiler ve Din Görevliler Haftası dolayısıyla ziyarette bulunanlara Kur’an-ı Kerim ve hadis kitabı armağan etti.

AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Selim Duman’ı ziyaret etti.
AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay ve beraberindekileri makamda ağırlayan İlçe Müftüsü Selim Duman, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selim Duman, Camiler ve Din Görevliler Haftası dolayısıyla ziyarette bulunanlara Kur’an-ı Kerim ve hadis kitabı armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.