Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EKMEK DAĞITIM ARACI DEREYE UÇTU

Gündem 03.02.2022 - 11:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1756+ kez okundu.
 

EKMEK DAĞITIM ARACI DEREYE UÇTU

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Zirekli köy fırınından çevre köylere ekmek dağıtımı yapan araç kaza yaptı.  Baba ve oğlunun içinde bulunduğu ekmek dağıtım aracı Yurtöven Köyü’nün içinde bulunan köprüden  dereye uçtu. Araçta maddi hasar meydana gelirken baba ve oğlu ise köylülerin yardımıyla boğulmaktan son anda kurtarıldılar. Derenin üzerinde bulunan araç köprüsünün koruma bariyerlerinin olmaması da kazaya ayrıca davetiye çıkardı. Uzun uğraşlar sonucunda ekmek dağıtım aracı bulunduğu yerden olay yerine getirilen vinçle çıkarılırkendı.  Kazayı yaralı atlatan baba ve oğlu da hastaneye kaldırıldı. Çevre köylerden olay yerine gelen köylüler de araç kurtarmada görev alan yetkililere yardım edip olay hakkında bilgi verdiler.Köylüler bu tür kazaların olmaması için köprüde gerekli tedbirlerin alınmasını istediler  Haber:Yadigar BARAN

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Zirekli köy fırınından çevre köylere ekmek dağıtımı yapan araç kaza yaptı.
 Baba ve oğlunun içinde bulunduğu ekmek dağıtım aracı Yurtöven Köyü’nün içinde bulunan köprüden  dereye uçtu. Araçta maddi hasar meydana gelirken baba ve oğlu ise köylülerin yardımıyla boğulmaktan son anda kurtarıldılar. Derenin üzerinde bulunan araç köprüsünün koruma bariyerlerinin olmaması da kazaya ayrıca davetiye çıkardı. Uzun uğraşlar sonucunda ekmek dağıtım aracı bulunduğu yerden olay yerine getirilen vinçle çıkarılırkendı. 
Kazayı yaralı atlatan baba ve oğlu da hastaneye kaldırıldı. Çevre köylerden olay yerine gelen köylüler de araç kurtarmada görev alan yetkililere yardım edip olay hakkında bilgi verdiler.Köylüler bu tür kazaların olmaması için köprüde gerekli tedbirlerin alınmasını istediler  Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.