Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMEKTAR SOBALAR YENİ KAZANÇ KAPISI OLDULAR

Gündem 02.02.2022 - 10:59, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2551+ kez okundu.
 

EMEKTAR SOBALAR YENİ KAZANÇ KAPISI OLDULAR

Kış aylarının vazgeçilmezi sobalar yeni yıl fiyatlarıyla cep yakıyor.    Halkın ekonomik sıkıntılardan dolayı yeni soba almakta zorlandığı kış sezonunda; eski sobaların tamir işlerinde yoğunluk yaşanıyor. Erciş merkezde uzun yıllardan beri sobacılık yapan sobacılar çarşısı esnafı Ensari kızılkaya ; her yıl kış aylarında soba satışlarımız çok iyi durumda olurdu fakat bu kış yeni sobaların pahalı olmasından dolayı vatandaşların daha çok eski sobaların tamiri ve onarımı için geliyorlar. Bu iş benim baba mesleğim bu işi yıllardır yapıyorum ilk kez bu yıl bu kadar çok soba tamiri yapıyorum. Soba tamirlerine yetişmekten zorlanıyorum. Bunun yeni sobaların pahalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Hatta akşamları bazı evlere tamir içinde gidiyoruz. dedi. Haber:Yadigar BARAN

Kış aylarının vazgeçilmezi sobalar yeni yıl fiyatlarıyla cep yakıyor.
   Halkın ekonomik sıkıntılardan dolayı yeni soba almakta zorlandığı kış sezonunda; eski sobaların tamir işlerinde yoğunluk yaşanıyor.
Erciş merkezde uzun yıllardan beri sobacılık yapan sobacılar çarşısı esnafı Ensari kızılkaya ; her yıl kış aylarında
soba satışlarımız çok iyi durumda olurdu fakat bu kış yeni sobaların pahalı olmasından dolayı vatandaşların
daha çok eski sobaların tamiri ve onarımı için geliyorlar. Bu iş benim baba mesleğim bu işi yıllardır yapıyorum ilk kez bu yıl bu kadar çok soba tamiri yapıyorum. Soba tamirlerine yetişmekten zorlanıyorum. Bunun yeni sobaların pahalı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Hatta akşamları bazı evlere tamir içinde gidiyoruz. dedi. Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.