Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te çıkan yangında AVM kül oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2016 - 13:47, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2313+ kez okundu.
 

Erciş’te çıkan yangında AVM kül oldu

Van'ın Erciş ilçesinde çıkan yangın sonucu bir AVM tamamen kül oldu. Edinilen bilgilere göre, Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Gece 24.00 sıralarında AVM’den yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis çevre güvenliğini aldıktan sonra çok sayıda itfaiye ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile yangına müdahale edildi. Yangının komşu iş yerlerine sıçramaması için de büyük çaba sarf edildi. Yangın, bir saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınıp tamamen söndürülürken, 500 metrekare büyüklüğündeki AVM tamamen kül oldu.Olay yerine gelen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ise, incelemelerde bulunup ilgililerden bilgi aldı. Kaymakam Yaşar, tüm birimlerle yangına müdahale edildiğini belirterek, iş yeri sahibine ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Yangının neden çıktığı araştırılırken, AVM’de 3 milyon TL maddi zararın olduğu iddia edildi. Can kaybının olmadığı yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Van'ın Erciş ilçesinde çıkan yangın sonucu bir AVM tamamen kül oldu. 
Edinilen bilgilere göre, Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Gece 24.00 sıralarında AVM’den yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis çevre güvenliğini aldıktan sonra çok sayıda itfaiye ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile yangına müdahale edildi. Yangının komşu iş yerlerine sıçramaması için de büyük çaba sarf edildi. 
Yangın, bir saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınıp tamamen söndürülürken, 500 metrekare büyüklüğündeki AVM tamamen kül oldu.
Olay yerine gelen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ise, incelemelerde bulunup ilgililerden bilgi aldı. Kaymakam Yaşar, tüm birimlerle yangına müdahale edildiğini belirterek, iş yeri sahibine ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. 
Yangının neden çıktığı araştırılırken, AVM’de 3 milyon TL maddi zararın olduğu iddia edildi. Can kaybının olmadığı yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.