Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu oluşturuldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2016 - 17:38, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2525+ kez okundu.
 

Erciş’te Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu oluşturuldu

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. Erciş Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yaşar, belediye başkanlığına görevlendirilmesinin ardından, Erciş için ilk ve önem taşıyan konulardan biri olan kentsel dönüşüm projesiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Erciş Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, konunun önemine ve ivediliğine dikkat çekildi. Toplantıda projenin bir an evvel start alması için bir koordinasyon kurulu oluşturuldu. Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Şahin’in başkanlığındaki kurul Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TOKİ ve vatandaşlar arasındaki iş ve işlemlerin takibini yaparak projenin en hızlı bir şekilde başlamasını sağlayacağı belirtildi.

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu. 
Erciş Belediye Başkanı Mehmet Şirin Yaşar, belediye başkanlığına görevlendirilmesinin ardından, Erciş için ilk ve önem taşıyan konulardan biri olan kentsel dönüşüm projesiyle yakından ilgilenmeye devam ediyor. Erciş Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, konunun önemine ve ivediliğine dikkat çekildi. Toplantıda projenin bir an evvel start alması için bir koordinasyon kurulu oluşturuldu. Erciş Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Şahin’in başkanlığındaki kurul Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, TOKİ ve vatandaşlar arasındaki iş ve işlemlerin takibini yaparak projenin en hızlı bir şekilde başlamasını sağlayacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.