Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ”TE KENTSEL OTOPARK

Gündem 01.03.2017 - 17:42, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2425+ kez okundu.
 

ERCİŞ”TE KENTSEL OTOPARK

Erciş”te Kensel dönüşüm kapsamında yıkılan iş yerlerinin Bu günlerde yerini vatandaşların araçlarına bırakması dikkat çekti.Binanların yıkılması sonucu boşalan araziler otopark olarak vatandaşlar tarafından değerlendiriliyor.Son zamanlarda trafik yoğunluğu ve dar yollara park edilen araçların kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine park edilmesi bir nebzede olsa trafiği olumlu yönden etkilediği gözlemlendi.

Erciş”te Kensel dönüşüm kapsamında yıkılan iş yerlerinin Bu günlerde yerini vatandaşların araçlarına bırakması dikkat çekti.
Binanların yıkılması sonucu boşalan araziler otopark olarak vatandaşlar tarafından değerlendiriliyor.Son zamanlarda trafik yoğunluğu ve dar yollara park edilen araçların kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine park edilmesi bir nebzede olsa trafiği olumlu yönden etkilediği gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.