Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı madalyalarını miniklere armağan etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2300+ kez okundu.
 

Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı madalyalarını miniklere armağan etti

Van’ın Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı sporcuları, kazandıkları 2018 Plaj Futbolu Erciş Etabı birincilik madalyalarını minik sporculara armağan ettiler.  TFF 2018 Plaj Futbolu Erciş Etabı final karşılaşması, Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı ile Erciş Birnisanspor Kulübü Plaj Futbol Takımı arasında Erciş Balık Bendi kumsal sahasında yapıldı. Üç periyot halinde oynanan maç sonucunda rakibini 9-5 gibi bir skorla geçen Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı etap birincisi oldu. Birincilik kupasını alan futbolcular, kendilerine verilen madalyaları ise Erciş Trabzonspor Futbol Okulunun minik sporculara armağan ettiler.  Futbolcuların bu davranışı, mücadeleyi izlemeye gelen seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.  Erciş Belediyespor Futbol Takımı, etap birincisi olarak Alanya’da düzenlenecek müsabakalarda bölgeyi temsil edecek. 

Van’ın Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı sporcuları, kazandıkları 2018 Plaj Futbolu Erciş Etabı birincilik madalyalarını minik sporculara armağan ettiler. 
TFF 2018 Plaj Futbolu Erciş Etabı final karşılaşması, Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı ile Erciş Birnisanspor Kulübü Plaj Futbol Takımı arasında Erciş Balık Bendi kumsal sahasında yapıldı. Üç periyot halinde oynanan maç sonucunda rakibini 9-5 gibi bir skorla geçen Erciş Belediyespor Plaj Futbol Takımı etap birincisi oldu. Birincilik kupasını alan futbolcular, kendilerine verilen madalyaları ise Erciş Trabzonspor Futbol Okulunun minik sporculara armağan ettiler. 
Futbolcuların bu davranışı, mücadeleyi izlemeye gelen seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. 
Erciş Belediyespor Futbol Takımı, etap birincisi olarak Alanya’da düzenlenecek müsabakalarda bölgeyi temsil edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.