Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’İN KANAAT ÖNDERLERİNDEN HACI SAİT DEMİR VEFAT ETTİ

13.04.2022 - 08:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1206+ kez okundu.
 

ERCİŞ’İN KANAAT ÖNDERLERİNDEN HACI SAİT DEMİR VEFAT ETTİ

Erciş’in önde gelen kanaat önderlerinden Hacı Sait DEMİR vefat etti.  Uzun zamandır tedavi gördüğü Erciş Şehit Rıdvan ÇEVİK Devlet Hastanesinde tedavi görenDEMİR Hakk’ın rahmetine kavuştu.  91 yaşında vefat eden Hacı Sait DEMİR kılınan cenaze namazının ardından Tekler Mahallesinde ailesi;akrabaları ve yakınları tarafından toprağa verildi. Taziyesi kendi evinin olduğu Taşlıçay Mahallesi’nde yapılmaktadır.  Hacı Sait DEMİR yaşantısı boyunca birçok yardım, dayanışma etkinlikleri ve barış girişimlerinde sürekli yer almış bölgemizde sevilen ve sayılan bir kişilikti. Sait DEMİR  birçok hayır hasenat işleri ,cami yapımı vb birçok yardım ve hayır işlerinde gönüllü olarak toplumumuza hizmet etmiştir. Halk tarafından hayırsever bir büyük olarak saygı gören merhuma bizde Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyoruz. Vefatıyla sevenlerine büyük bir üzüntü yaşatan Hacı Sait DEMİR’in taziyesi Taşlıçay (Pani) Mahallesi’nde DEMİR Ailesi tarafından kabul edilmektedir. Haber: Yadigar BARAN

Erciş’in önde gelen kanaat önderlerinden Hacı Sait DEMİR vefat etti.
 Uzun zamandır tedavi gördüğü Erciş Şehit Rıdvan ÇEVİK Devlet Hastanesinde tedavi görenDEMİR Hakk’ın rahmetine kavuştu. 
91 yaşında vefat eden Hacı Sait DEMİR kılınan cenaze namazının ardından Tekler Mahallesinde ailesi;akrabaları ve yakınları tarafından toprağa verildi. Taziyesi kendi evinin olduğu Taşlıçay Mahallesi’nde yapılmaktadır. 
Hacı Sait DEMİR yaşantısı boyunca birçok yardım, dayanışma etkinlikleri ve barış girişimlerinde sürekli yer almış bölgemizde sevilen ve sayılan bir kişilikti. Sait DEMİR  birçok hayır hasenat işleri ,cami yapımı vb birçok yardım ve hayır işlerinde gönüllü olarak toplumumuza hizmet etmiştir. Halk tarafından hayırsever bir büyük olarak saygı gören merhuma bizde Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyoruz. Vefatıyla sevenlerine büyük bir üzüntü yaşatan Hacı Sait DEMİR’in taziyesi Taşlıçay (Pani) Mahallesi’nde DEMİR Ailesi tarafından kabul edilmektedir. Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.