Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ OTOBÜS FİRMASI KENDİNİ SÜREKLİ YENİLİYOR

02.08.2022 - 19:47, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2571+ kez okundu.
 

ERCİŞ OTOBÜS FİRMASI KENDİNİ SÜREKLİ YENİLİYOR

Doğunun en güzel ve en büyük ilçelerinden biri olan Erciş, otobüs firması ile halktan taktir toplamaya devam ediyor. Erciş’te yıllardır hizmet veren Öz Erciş Seyahat otobüs firması yeniliklere devam ediyor. Her yıl firmaya yeni araç alan firma yetkilileri bu yıl yeni aldıkları otobüsleri gururla servislere çıkardılar. Bu hafta başında daha önce fabrikaya spariş verdikleri araçları teslim alan firma, hizmete çıtayı hep yüksekte tutmaya devam ediyor. Üç yeni aracı daha firmaya kazandıran Öz Erciş Seyahat Firmasının işletenlerinde olan Murat Yiğit;’’Erciş halkı bizim gözümüzde her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz bunun bilincinde olduğumuz için işimizi bu doğrultuda yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü; Erciş halkı zor zamanlarda, ekonomik krizlerde kendi firmasına sahip çıktı. Bizi devamlı tercih ettiler. Bizde bu insanlara vefa borcu olarak hizmet çıtasını daima yükselteceğiz. Her yıl arabaların yenilenmesi bu kapsamda oluyor. Yenilenen firma yolculara güven veriyor. Yolda kalma, arıza verme olayları bu sayede daha aza inmiş oluyor. Biz bu yenilenme hizmetini ön planda tutarak aslında kendi firmamızıda bölgede önemli bir yere getirdik. Bu firma sadece Erciş’e tek hizmet vermiyor. Özelde Erciş ve bölgeye genelde de tüm il ve ilçelere hizmet veriyor. Bizden hizmet alan her bireye mutlu bir izlenim bırakmışsak bu bizim için bir artı oluyor. Bu artıları inşallah artırmaya devam diyeceğiz. Firmamız güzel Erciş ilçemizin tanıtımına da katkı sağlıyor. Bu konuda bizi ayrıca memnun ediyor. Biz bu işi severek yapıyoruz. Tüm Erciş halkına da bize verdikleri destek içinde teşekkür ederim.’’ dedi.  Öz Erciş Seyahat firması ile yolculuk yapan yolcular firma çalışanlarından ve hizmetlerinde memnun olduklarını belirtiyorlar. Erciş olarak böyle bir firmaya sahip oldukları için şanslı olduklarını dile getiren yolcular; yeni alınan araçların firmaya güç kattıklarının farkındadırlar. Eski model araçlarla yapılan yolculuklarda bazen sorun yaşadıklarını belirten seyahat severler bu yeniliklerin hep devam etmesini istiyorlar. Yolculardan H.D.’’Kendi ilçemizin böyle bir firma ile hizmet vermesi bize ayrıca bir gurur oluyor firma ilk günkü heyecanını şimdide koruduğu için hep büyümeyi hak ettiğini belirtiler.’’ Haber:Yadigar BARAN  

Doğunun en güzel ve en büyük ilçelerinden biri olan Erciş, otobüs firması ile halktan taktir toplamaya devam ediyor.
Erciş’te yıllardır hizmet veren Öz Erciş Seyahat otobüs firması yeniliklere devam ediyor. Her yıl firmaya yeni araç alan firma yetkilileri bu yıl yeni aldıkları otobüsleri gururla servislere çıkardılar. Bu hafta başında daha önce fabrikaya spariş verdikleri araçları teslim alan firma, hizmete çıtayı hep yüksekte tutmaya devam ediyor. Üç yeni aracı daha firmaya kazandıran Öz Erciş Seyahat Firmasının işletenlerinde olan Murat Yiğit;’’Erciş halkı bizim gözümüzde her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz bunun bilincinde olduğumuz için işimizi bu doğrultuda yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü; Erciş halkı zor zamanlarda, ekonomik krizlerde kendi firmasına sahip çıktı. Bizi devamlı tercih ettiler. Bizde bu insanlara vefa borcu olarak hizmet çıtasını daima yükselteceğiz. Her yıl arabaların yenilenmesi bu kapsamda oluyor. Yenilenen firma yolculara güven veriyor. Yolda kalma, arıza verme olayları bu sayede daha aza inmiş oluyor. Biz bu yenilenme hizmetini ön planda tutarak aslında kendi firmamızıda bölgede önemli bir yere getirdik. Bu firma sadece Erciş’e tek hizmet vermiyor. Özelde Erciş ve bölgeye genelde de tüm il ve ilçelere hizmet veriyor. Bizden hizmet alan her bireye mutlu bir izlenim bırakmışsak bu bizim için bir artı oluyor. Bu artıları inşallah artırmaya devam diyeceğiz. Firmamız güzel Erciş ilçemizin tanıtımına da katkı sağlıyor. Bu konuda bizi ayrıca memnun ediyor. Biz bu işi severek yapıyoruz. Tüm Erciş halkına da bize verdikleri destek içinde teşekkür ederim.’’ dedi. 
Öz Erciş Seyahat firması ile yolculuk yapan yolcular firma çalışanlarından ve hizmetlerinde memnun olduklarını belirtiyorlar. Erciş olarak böyle bir firmaya sahip oldukları için şanslı olduklarını dile getiren yolcular; yeni alınan araçların firmaya güç kattıklarının farkındadırlar. Eski model araçlarla yapılan yolculuklarda bazen sorun yaşadıklarını belirten seyahat severler bu yeniliklerin hep devam etmesini istiyorlar. Yolculardan H.D.’’Kendi ilçemizin böyle bir firma ile hizmet vermesi bize ayrıca bir gurur oluyor firma ilk günkü heyecanını şimdide koruduğu için hep büyümeyi hak ettiğini belirtiler.’’ Haber:Yadigar BARAN  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.