Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ‘’DÜŞÜNCE DAİRESİ’’PROJE SUNUMU

Gündem 05.01.2022 - 09:23, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2007+ kez okundu.
 

ERCİŞ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ‘’DÜŞÜNCE DAİRESİ’’PROJE SUNUMU

Erciş Sosyal Bilimler Lisesi’nden ’’Düşünce Dairesi’’  projesi öğrencilerin ilgi ve yetenekleriyle beğeni topladı. Okulun öğretmenlerinden İdris Kalkan öncülüğünde yürütülen öğrencilerin okudukları kitapları kendi cümleleri ile  yorumladıkları  'Düşünce Dairesi' projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda "Öğrencilerin Dilinden Peygamberimizin Örnek Ahlakı" temasıyla bir panel gerçekleştirdi. Programda başrolde yine öğrenciler vardı. Okulun öğrencilerinden Rabia Uzman'ın moderatörlüğünde yürütülenen projeye Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden;Berivan Saçık : Peygamber efendimizin bir günü Sevgi Tuana Yiğit : Dinimizde tesettür meselesine farklı bir bakış Nisanur Pile : Peygamberimiz Örnekliğinde  Adalet  Havva Kaya : Peygamberimiz Örnekliğinde  Merhamet konularını işlediler programda öğrenciler  Gamze Macit; Ezgi Dinletisi Öznur Namlıoğlu ise şiir dinletisi sundu. Şiir dinletisine katılanlar projeyi çok beğendiklerini dile getirdiler.Haber:Yadigar BARAN

Erciş Sosyal Bilimler Lisesi’nden ’’Düşünce Dairesi’’  projesi öğrencilerin ilgi ve yetenekleriyle beğeni topladı.
Okulun öğretmenlerinden İdris Kalkan öncülüğünde yürütülen öğrencilerin okudukları kitapları kendi cümleleri ile  yorumladıkları  'Düşünce Dairesi' projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda "Öğrencilerin Dilinden Peygamberimizin Örnek Ahlakı" temasıyla bir panel gerçekleştirdi. Programda başrolde yine öğrenciler vardı. Okulun öğrencilerinden Rabia Uzman'ın moderatörlüğünde yürütülenen projeye Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinden;Berivan Saçık : Peygamber efendimizin bir günü Sevgi Tuana Yiğit : Dinimizde tesettür meselesine farklı bir bakış Nisanur Pile : Peygamberimiz Örnekliğinde  Adalet  Havva Kaya : Peygamberimiz Örnekliğinde  Merhamet konularını işlediler programda öğrenciler  Gamze Macit; Ezgi Dinletisi Öznur Namlıoğlu ise şiir dinletisi sundu.
Şiir dinletisine katılanlar projeyi çok beğendiklerini dile getirdiler.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.