Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE 23 NİSAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

27.04.2022 - 07:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1960+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE 23 NİSAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Erciş’te ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Tenzile Anaokulu bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu halk oyunları gösterileri sunuldu. Öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla devam eden program devam etti. Bayram proğramına halktanda yoğun ilgi oldu. Proğram, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.  Haber: Yadigar BARAN

Erciş’te ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Tenzile Anaokulu bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Alhan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu halk oyunları gösterileri sunuldu. Öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla devam eden program devam etti. Bayram proğramına halktanda yoğun ilgi oldu. Proğram, daha önce düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. 
Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.