Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE CUMA NAMAZI KILINDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2020 - 11:43, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2048+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE CUMA NAMAZI KILINDI

Van'ın Erciş ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra bugün cuma namazı açık alanlarda kılındı. Korona virüs tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan itibaren cemaatle namaz kılınmazken, bugün cuma namazıyla birlikte yeniden cemaat toplandı. Bu kapsamda Erciş ilçesindeki Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu bahçesinde sosyal mesafe kuralına göre bir araya gelen vatandaşlar, huşu içerisinde namazlarını eda ettiler. Maske takarak seccadeleriyle okulun bahçesine gelen vatandaşlar, burada görevliler tarafından ateşleri de ölçüldü. Hazırlıksız gelenlere de maske ve seccadenin dağıtıldığı namazın ardından cemaat hep birlikte dua etti.

Van'ın Erciş ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra bugün cuma namazı açık alanlarda kılındı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan itibaren cemaatle namaz kılınmazken, bugün cuma namazıyla birlikte yeniden cemaat toplandı. Bu kapsamda Erciş ilçesindeki Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu bahçesinde sosyal mesafe kuralına göre bir araya gelen vatandaşlar, huşu içerisinde namazlarını eda ettiler. Maske takarak seccadeleriyle okulun bahçesine gelen vatandaşlar, burada görevliler tarafından ateşleri de ölçüldü. Hazırlıksız gelenlere de maske ve seccadenin dağıtıldığı namazın ardından cemaat hep birlikte dua etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.