Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 15:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1940+ kez okundu.
 

Erciş’te Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Van’ın Erciş ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kaymakamlık önünde düzenlenen programa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ahmet Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, ilçedeki kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, askeri erkân ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu bir konuşma yaptı. Daha sonra Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilk ve ortaokullar ile liseler arasında düzenlenen öykü, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Van’ın Erciş ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.
Kaymakamlık önünde düzenlenen programa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ahmet Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, ilçedeki kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, askeri erkân ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu bir konuşma yaptı.
Daha sonra Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilk ve ortaokullar ile liseler arasında düzenlenen öykü, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.