Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE FIRTINA VE SOĞUK HAVA EKİLİ ALANLARA ZARAR VERDİ

25.05.2022 - 08:07, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1236+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE FIRTINA VE SOĞUK HAVA EKİLİ ALANLARA ZARAR VERDİ

 Erciş’te etkili olan fırtına ve soğuk hava, ekili alanlara zarar verdi. Erciş ilçesinin dağlık ve yüksek yerlerine kar düşerken Erciş’te ekili alanlar bu soğuk hava ve fırtınadan zarar gördü. Çiftçiler tarafından ekilen  şeker pancarı ve yeni filizlenen yoncalar, şiddetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle zarar gördü. Şiddetli rüzgâr ayrıca ağaçların dallarının kırılmasına da neden oldu. Şiddetli fırtınada ekili arazileri zarar gören çiftçiler başta şeker pancarı ve diğer ekinlerin zararının bir kısmını devlet karşılasın diye yetkililerin onlarla ilgilenmesini ve bu işe atılmasını istiyorlar.Haber:Yadigar BARAN   

 Erciş’te etkili olan fırtına ve soğuk hava, ekili alanlara zarar verdi.
Erciş ilçesinin dağlık ve yüksek yerlerine kar düşerken Erciş’te ekili alanlar bu soğuk hava ve fırtınadan zarar gördü. Çiftçiler tarafından ekilen  şeker pancarı ve yeni filizlenen yoncalar, şiddetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle zarar gördü. Şiddetli rüzgâr ayrıca ağaçların dallarının kırılmasına da neden oldu.
Şiddetli fırtınada ekili arazileri zarar gören çiftçiler başta şeker pancarı ve diğer ekinlerin zararının bir kısmını devlet karşılasın diye yetkililerin onlarla ilgilenmesini ve bu işe atılmasını istiyorlar.Haber:Yadigar BARAN 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.