Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE FEDAKAR ÖĞRETMENLER TATİLİNDE OKULDA ÇALIŞIYORLAR

20.07.2022 - 17:35, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1714+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE FEDAKAR ÖĞRETMENLER TATİLİNDE OKULDA ÇALIŞIYORLAR

    Erciş Özel Eğitim  İlkokulu /ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu idareci ve öğretmenleri yaz tatilinde okulun boya badana ve tamir işleri için kolları sıvadılar. Yaklaşık bir haftadır beş öğretmen,idarecileri ile Kocapınar Mevlana Ortaoku’lundan gönüllü olarak bilgisayar öğretmeni,okulun bakım ve onarım işinde hep beraber olarak katkı sağlıyor. Okulun önce bahçe işlerinde  başlayan fedakar eğitimciler okul bahçesini güzelleştirdikten sonra okulun fiziki işlerindeki eksiklere başladılar. Çalışmaları şimdiden okulun diş görünüşüne güzel bir görüntü sağlamış durumdadır.   Ama daha eğitim sevenlerin işi  bir hafta daha sürecektir. Eğitimciler bu işi severek yaptıkları için,iş onların eğlencesi olmuş gibi görünüyor .Haber: Yadigar BARAN

    Erciş Özel Eğitim  İlkokulu /ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu idareci ve öğretmenleri yaz tatilinde okulun boya badana ve tamir işleri için kolları sıvadılar. Yaklaşık bir haftadır beş öğretmen,idarecileri ile Kocapınar Mevlana Ortaoku’lundan gönüllü olarak bilgisayar öğretmeni,okulun bakım ve onarım işinde hep beraber olarak katkı sağlıyor.
Okulun önce bahçe işlerinde  başlayan fedakar eğitimciler okul bahçesini güzelleştirdikten sonra okulun fiziki işlerindeki eksiklere başladılar. Çalışmaları şimdiden okulun diş görünüşüne güzel bir görüntü sağlamış durumdadır. 
 Ama daha eğitim sevenlerin işi  bir hafta daha sürecektir. Eğitimciler bu işi severek yaptıkları için,iş onların eğlencesi olmuş gibi görünüyor .Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.