Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE SPOR DALINDA BİR İLK

Gündem 03.07.2021 - 18:48, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1848+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE SPOR DALINDA BİR İLK

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Ve Türkiye Gençlik Ve Spor Bakanlığının  Düzenlemiş Olduğu Ayak Tenisi Turnuvası Başvuruları Başladı. Başvuru Tarihi 12 Temmuzda Son Bulacak Olan Mehmet Kasapoğlu Ayak Tenisi Turnuvası 13 Temmuzda 2 Kişiden Oluşacak Olan Takımlar Halinde Aşağı Toki Gençlik Ve Spor Müdürlüğü Halı Sahasında Gerçekleştirilecektir.turnuva Takımları 2'şer Kişiden Oluşacak Ve Takım Başı Ücret 10 Tl Olacaktır. Turnuva Hakemliğini Üstlenen Hüseyin Çelebi ( Beden Eğitimi Öğretmeni) Ve Coşkun Türköz ( Beden Eğitimi Öğretmeni ) Bu Tür Etkinliklerle İlçemizi Yeni Spor Dallarına Kavuşturma Sevincini Yaşayacaklarını Dile Getirdiler. Konuyla İlgili Açıklama Yapan Hüseyin Çelebi Ve Coşkun Türköz  Bu Tür Etkinliklerle İlçemizde Yeni Spor Dallarına Destek Veren Değerli Erciş Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Yaşar’a Sağladıkları Katkılardan Dolayı Teşekkürlerini İlettiler.


Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Ve Türkiye Gençlik Ve Spor Bakanlığının  Düzenlemiş Olduğu Ayak Tenisi Turnuvası Başvuruları Başladı.
Başvuru Tarihi 12 Temmuzda Son Bulacak Olan Mehmet Kasapoğlu Ayak Tenisi Turnuvası 13 Temmuzda 2 Kişiden Oluşacak Olan Takımlar Halinde Aşağı Toki Gençlik Ve Spor Müdürlüğü Halı Sahasında Gerçekleştirilecektir.turnuva Takımları 2'şer Kişiden Oluşacak Ve Takım Başı Ücret 10 Tl Olacaktır. Turnuva Hakemliğini Üstlenen Hüseyin Çelebi ( Beden Eğitimi Öğretmeni) Ve Coşkun Türköz ( Beden Eğitimi Öğretmeni ) Bu Tür Etkinliklerle İlçemizi Yeni Spor Dallarına Kavuşturma Sevincini Yaşayacaklarını Dile Getirdiler.
Konuyla İlgili Açıklama Yapan Hüseyin Çelebi Ve Coşkun Türköz  Bu Tür Etkinliklerle İlçemizde Yeni Spor Dallarına Destek Veren
Değerli Erciş Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Yaşar’a Sağladıkları Katkılardan Dolayı Teşekkürlerini İlettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.