Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞTE AÇIK HAVA DÜĞÜN YERLERİNE TALEP ARTTIYOR

12.07.2022 - 16:06, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1834+ kez okundu.
 

ERCİŞTE AÇIK HAVA DÜĞÜN YERLERİNE TALEP ARTTIYOR

Erciş’te açık hava düğün salonlarına talep artarak devam ediyor. En son açılanlardan biri de bu yoğun talepten nasibini almaya başlamıştır. Asmalı Konak Kır Düğün Salonu Erciş’te yeni dünya evine gireceklerin gözde mekanı olma yolunda hızla ilerliyor. Erciş Patnos yolu üzerinde Simekli Petrolun yanında hakim bir tepede yer alması müşteriye cazip geliyor. Manzara olarak Şehir merkezinden biraz yüksek olması gece manzarasına doyum olmuyor. İşletme sahibi Emin Akyüz “Buraya çok masraf ettik. Erciş böyle güzel bir mekanı çoktan hak etmişti. Biz bunu başardık. Halkın ilgisi de bizi memnun ediyor. Tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi Haber:Yadigar BARAN

Erciş’te açık hava düğün salonlarına talep artarak devam ediyor. En son açılanlardan biri de bu yoğun talepten nasibini almaya başlamıştır.
Asmalı Konak Kır Düğün Salonu Erciş’te yeni dünya evine gireceklerin gözde mekanı olma yolunda hızla ilerliyor. Erciş Patnos yolu üzerinde Simekli Petrolun yanında hakim bir tepede yer alması müşteriye cazip geliyor. Manzara olarak Şehir merkezinden biraz yüksek olması gece manzarasına doyum olmuyor. İşletme sahibi Emin Akyüz “Buraya çok masraf ettik. Erciş böyle güzel bir mekanı çoktan hak etmişti. Biz bunu başardık. Halkın ilgisi de bizi memnun ediyor. Tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.