Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gazetecilerden Cumhuriyet Başsavcısı Karahan’a ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2017 - 09:32, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1964+ kez okundu.
 

Gazetecilerden Cumhuriyet Başsavcısı Karahan’a ziyaret

Antalya’nın Serik Cumhuriyet Başsavcılığından Van’ın Erciş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Harun Karahan’a ilçedeki gazeteciler nezaket ziyaretinde bulundu. Makamında gazetecileri kabul eden Başsavcı Karahan, basın mensuplarıyla ilçenin tarihi, turistik ve kültürel konuları hakkında bir süre sohbet etti. İlçe halkına mesajlarını da ileten Karahan, “2017 HSYK kararnamesi ile atanmış bulunduğum güzel ilçemiz Erciş’te cumhuriyet başsavcısı olarak göreve başlamanın onur ve mutluluğu içerisindeyim. Tüm mesai arkadaşlarım ile birlikte Erciş ilçemizin hürmetkar insanlarına adalet dağıtmanın ne denli önemli bir iş olduğunun bilincinde görev yapacağımız konusunda inancımız tamdır’’ dedi.Samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından, misafirlerini kapıda uğurlayan Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, 2009-2012 yılları arasında Sivas Koyulhisar Cumhuriyet Savcısı, 2012-2015 yılları arasında Hatay Reyhanlı Cumhuriyet Savcısı, 2015-2016 yılları arasında Karabük Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapmıştı.Karahan, 2016-2017 yılları arasında Antalya Serik Cumhuriyet Başsavcısı iken 2017 HSYK kararnamesi ile Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

Antalya’nın Serik Cumhuriyet Başsavcılığından Van’ın Erciş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Harun Karahan’a ilçedeki gazeteciler nezaket ziyaretinde bulundu. 
Makamında gazetecileri kabul eden Başsavcı Karahan, basın mensuplarıyla ilçenin tarihi, turistik ve kültürel konuları hakkında bir süre sohbet etti. İlçe halkına mesajlarını da ileten Karahan, “2017 HSYK kararnamesi ile atanmış bulunduğum güzel ilçemiz Erciş’te cumhuriyet başsavcısı olarak göreve başlamanın onur ve mutluluğu içerisindeyim. Tüm mesai arkadaşlarım ile birlikte Erciş ilçemizin hürmetkar insanlarına adalet dağıtmanın ne denli önemli bir iş olduğunun bilincinde görev yapacağımız konusunda inancımız tamdır’’ dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından, misafirlerini kapıda uğurlayan Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, 2009-2012 yılları arasında Sivas Koyulhisar Cumhuriyet Savcısı, 2012-2015 yılları arasında Hatay Reyhanlı Cumhuriyet Savcısı, 2015-2016 yılları arasında Karabük Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapmıştı.
Karahan, 2016-2017 yılları arasında Antalya Serik Cumhuriyet Başsavcısı iken 2017 HSYK kararnamesi ile Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.