Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIZILAY GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TURUNÇ ERCİŞ’TE DÜZENLENEN PROĞRAMA KATILDI

Gündem 05.01.2022 - 09:24, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2185+ kez okundu.
 

KIZILAY GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TURUNÇ ERCİŞ’TE DÜZENLENEN PROĞRAMA KATILDI

 Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Van’ın Erciş ilçesinde Kızılay Gönüllülük yılı kapsamında hazılnanan programa katıldı. Kızılay Gönüllülük yılı kapsamında düzenlenen programda konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, "Türk Kızılay’ı Hilal-i Ahmer’den günümüze afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanında olan büyük bir kuruluştur. 2011 Van ve Erciş depremlerinde sahaya ilk Kızılay ulaşarak yaraları sarmaya başlamış ve devamında kadirşinas halkımızın yaralarını sararak her zaman yanında olduğunu htirmiştir. Ercişli hemşerilerim her zaman Kızılay'a minnettardır. Ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle minnetle, şükranla yad ediyorum şehitlerimizin ailelerine yüce Rabbimden sabrı celil niyaz ediyorum, gazilerimize rabbimden sağlık afiyetler diliyorum” dedi. Kızılay Genel Başkan Yardımcı İsmail Hakkı Turunç ise konuşmasında, “Kızılay kuruluşundan bu yana dünyanın birçok yerinde hizmet etmiş gönül vermiş ve bir çok insanında duasını almış bu manada da gittikçe büyüyen bir kuruluştur. 150 küsur yıl önce ecdadımızın kurduğu bir dernek şunu iddia edebilirim ki dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından birisidir. Afrika’da, Etiyopya’da su kuyusu kazmak için gittiğimde yanıma gelen birisi kendi diliyle, '100 senedir Türkiye, siz neredesiniz bizi kimlerin eline bıraktınız, niye gelmediniz buralara' dedi. Sarıldım boynuna 'Hakkını helal et kardeş bundan sonra sık sık geleceğiz inşallah. Kardeşliğimizi ihmal ettik buralara uzanamamışız bizimde kendi iç sorunlarımız vardı ama bundan sonra geleceğiz' dedim. Tekrar sizlere saygılarımı sunuyorum" dedi. Program hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle bitirildi. Haber:Yadigar BARAN

 Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Van’ın Erciş ilçesinde Kızılay Gönüllülük yılı kapsamında hazılnanan programa katıldı.
Kızılay Gönüllülük yılı kapsamında düzenlenen programda konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, "Türk Kızılay’ı Hilal-i Ahmer’den günümüze afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanında olan büyük bir kuruluştur. 2011 Van ve Erciş depremlerinde sahaya ilk Kızılay ulaşarak yaraları sarmaya başlamış ve devamında kadirşinas halkımızın yaralarını sararak her zaman yanında olduğunu htirmiştir. Ercişli hemşerilerim her zaman Kızılay'a minnettardır. Ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle minnetle, şükranla yad ediyorum şehitlerimizin ailelerine yüce Rabbimden sabrı celil niyaz ediyorum, gazilerimize rabbimden sağlık afiyetler diliyorum” dedi.
Kızılay Genel Başkan Yardımcı İsmail Hakkı Turunç ise konuşmasında, “Kızılay kuruluşundan bu yana dünyanın birçok yerinde hizmet etmiş gönül vermiş ve bir çok insanında duasını almış bu manada da gittikçe büyüyen bir kuruluştur. 150 küsur yıl önce ecdadımızın kurduğu bir dernek şunu iddia edebilirim ki dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından birisidir. Afrika’da, Etiyopya’da su kuyusu kazmak için gittiğimde yanıma gelen birisi kendi diliyle, '100 senedir Türkiye, siz neredesiniz bizi kimlerin eline bıraktınız, niye gelmediniz buralara' dedi. Sarıldım boynuna 'Hakkını helal et kardeş bundan sonra sık sık geleceğiz inşallah. Kardeşliğimizi ihmal ettik buralara uzanamamışız bizimde kendi iç sorunlarımız vardı ama bundan sonra geleceğiz' dedim. Tekrar sizlere saygılarımı sunuyorum" dedi.
Program hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle bitirildi. Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.