Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kadın kılığında iş adamının evine giren 3 kişi kameralara yakalandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2018 - 16:31, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2326+ kez okundu.
 

Kadın kılığında iş adamının evine giren 3 kişi kameralara yakalandı

Van’ın Erciş ilçesinde kadın kılığında AK Partili eski meclis üyesi iş adamının evine giren 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.  Edinilen bilgiye göre, Erciş ilçesi Cami Kebir Mahallesi'nde yaşayan AK Partili eski meclis üyesi iş adamı Emrah Yağar’ın evine kadın kıyafetleri giyen ve yüzlerini kapatan 3 kişi girdi. Yağar’ın annesinin birinin erkek olduğunu anlayarak tepki göstermesi üzerine 3 şüpheli evden uzaklaştı. Annesinin haber vermesi üzerine polisi arayarak bilgilendiren ve güvenlik kamerası görüntülerini teslim eden Yağar, daha önceden de terör örgütü tarafından tehdit edildiğini söyledi.  Evine gelen şüpheli şahısların yakalanmasını isteyen Emrah Yağar, “Tehdit olayından sonra evimin çevresine güvenlik gerekçesiyle kameralar yerleştirdim. Kameraya yansıyan görüntülerde bu şahıslardan biri erkek olduğu çok açıkça belli. Kadın kılığına girmiş şahsın sırtında çanta var. Çantanın içinde ateşli silah olduğunu düşünüyorum. Olayla ilgili suç duyurusunda bulundum" dedi. 

Van’ın Erciş ilçesinde kadın kılığında AK Partili eski meclis üyesi iş adamının evine giren 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Erciş ilçesi Cami Kebir Mahallesi'nde yaşayan AK Partili eski meclis üyesi iş adamı Emrah Yağar’ın evine kadın kıyafetleri giyen ve yüzlerini kapatan 3 kişi girdi. Yağar’ın annesinin birinin erkek olduğunu anlayarak tepki göstermesi üzerine 3 şüpheli evden uzaklaştı. Annesinin haber vermesi üzerine polisi arayarak bilgilendiren ve güvenlik kamerası görüntülerini teslim eden Yağar, daha önceden de terör örgütü tarafından tehdit edildiğini söyledi. 
Evine gelen şüpheli şahısların yakalanmasını isteyen Emrah Yağar, “Tehdit olayından sonra evimin çevresine güvenlik gerekçesiyle kameralar yerleştirdim. Kameraya yansıyan görüntülerde bu şahıslardan biri erkek olduğu çok açıkça belli. Kadın kılığına girmiş şahsın sırtında çanta var. Çantanın içinde ateşli silah olduğunu düşünüyorum. Olayla ilgili suç duyurusunda bulundum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.