Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Öztürk’ten başarılı öğrenciye bisiklet

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2017 - 17:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1660+ kez okundu.
 

Kaymakam Öztürk’ten başarılı öğrenciye bisiklet

Van’ın Başkale Kaymakamı Abdulselam Öztürk, TEOG’ta dereceye giren Öznur Kaya isimli öğrenciyi bisikletle ödüllendirdi.Başkale ilçesine bağlı İran sınırındaki Böğrüpek Ortaokulunda eğitimine devam eden Öznur Kaya, birinci dönem yapılan TEOG sınavında 120 sorunun 112’sine doğru cevap vererek ilçenin en başarılı öğrencisi oldu. Öznur Kaya’yı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve Okul Müdiresi Şule Aydın ile birlikte makamında ağırlayan Kaymakam Abdulselam Öztürk, “Öznur’un başarısı ilçemiz adına gurur verici bir olay. Kırsal mahallede okuyan ve zorlu bir hayattan başarılı sonuçlar çıkaran öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. İnşallah başarısının devamı da gelecektir” dedi. Kaymakam Öztürk, başarısından dolayı Kaya’yı bisikletle ödüllendirdi.

Van’ın Başkale Kaymakamı Abdulselam Öztürk, TEOG’ta dereceye giren Öznur Kaya isimli öğrenciyi bisikletle ödüllendirdi.
Başkale ilçesine bağlı İran sınırındaki Böğrüpek Ortaokulunda eğitimine devam eden Öznur Kaya, birinci dönem yapılan TEOG sınavında 120 sorunun 112’sine doğru cevap vererek ilçenin en başarılı öğrencisi oldu. Öznur Kaya’yı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve Okul Müdiresi Şule Aydın ile birlikte makamında ağırlayan Kaymakam Abdulselam Öztürk, “Öznur’un başarısı ilçemiz adına gurur verici bir olay. Kırsal mahallede okuyan ve zorlu bir hayattan başarılı sonuçlar çıkaran öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. İnşallah başarısının devamı da gelecektir” dedi. 
Kaymakam Öztürk, başarısından dolayı Kaya’yı bisikletle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.