Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Öztürk aday öğretmenleri kabul etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2016 - 13:41, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1818+ kez okundu.
 

Kaymakam Öztürk aday öğretmenleri kabul etti

 Van’ın Başkale Kaymakamı Abdulselam Öztürk, ilçeye atanan aday öğretmenleri makamında kabul etti.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başkale ilçesine atanan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ile birlikte Kaymakam Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Kaymakamı Abdulselam Öztürk, öğretmenlik mesleğinin çok fedakârlık isteyen kutsal bir meslek olduğu söyledi. Doğu Anadolu Bölgesinin en güzel ve en önemli ilçelerinden birinde görev yapmanın, burada insan yetiştirmenin büyük bir hizmet olduğunu ifade eden Öztürk, "Gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Bizler, eğitime çok büyük önem veriyoruz. Başkale’de kaymakamlık olarak eğitim kurumlarına açık çek verdik. Her konuda sınırsız destek veriyoruz. Sizlerden vatanına, milletine, geleneğine göreneğine, kültürüne bağlı, üreten insanlar yetiştirmenizi temenni ediyorum" dedi. Aday öğretmenler ise, Başkale ilçesine gelmeden önce çok çekindiklerini ve geldikten sonra haktan gördükleri ilgi ve lakadan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

 Van’ın Başkale Kaymakamı Abdulselam Öztürk, ilçeye atanan aday öğretmenleri makamında kabul etti.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Başkale ilçesine atanan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ile birlikte Kaymakam Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Kaymakamı Abdulselam Öztürk, öğretmenlik mesleğinin çok fedakârlık isteyen kutsal bir meslek olduğu söyledi. Doğu Anadolu Bölgesinin en güzel ve en önemli ilçelerinden birinde görev yapmanın, burada insan yetiştirmenin büyük bir hizmet olduğunu ifade eden Öztürk, "Gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Bizler, eğitime çok büyük önem veriyoruz. Başkale’de kaymakamlık olarak eğitim kurumlarına açık çek verdik. Her konuda sınırsız destek veriyoruz. Sizlerden vatanına, milletine, geleneğine göreneğine, kültürüne bağlı, üreten insanlar yetiştirmenizi temenni ediyorum" dedi. 
Aday öğretmenler ise, Başkale ilçesine gelmeden önce çok çekindiklerini ve geldikten sonra haktan gördükleri ilgi ve lakadan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.