Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Özdaş atandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2017 - 16:09, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1591+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Özdaş atandı

Van'ın Erciş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Ahmet Kurbanı Özdaş atandı. Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atanan Ahmet Kurbanı Özdaş, memleketinde eğitime hizmet edecek olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. İlçedeki gazetecileri makamında kabul eden Özdaş, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erol Şimşek ve mesai arkadaşlarımla birlikte öncelikli hedefimiz, ilçedeki eğitim kalitesini daha da yükseklere taşımaktır” dedi.

Van'ın Erciş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne Ahmet Kurbanı Özdaş atandı. 
Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şube müdürü olarak atanan Ahmet Kurbanı Özdaş, memleketinde eğitime hizmet edecek olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. İlçedeki gazetecileri makamında kabul eden Özdaş, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erol Şimşek ve mesai arkadaşlarımla birlikte öncelikli hedefimiz, ilçedeki eğitim kalitesini daha da yükseklere taşımaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.