Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Öğrenci ve öğretmenlerden müzikli mesaj

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2019 - 16:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2178+ kez okundu.
 

Öğrenci ve öğretmenlerden müzikli mesaj

Van’ın Erciş ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi ve öğretmen, gençleri kahve köşelerinden uzaklaştırmak için sokakta müzik etkinliği yaptılar.  15 Temmuz Demokrasi Parkında bir araya gelen öğrenci ve öğretmenler; kahvehanelerde okey masalarında zaman geçiren gençleri kötü alışkanlıklarından alıkoymak için müzik etkinliği düzenlediler. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi Serhat Geçer, amaçlarını gençleri kahvehanelerden okey masalarından ve kötü alışkanlıklardan alıkoymak olduğunu belirterek, “Bu düşünceyle öğretmenler, öğrenciler hep birlikte müzik aletlerimizi alıp sokağa indik. Amacımız birçok dilde ülkemizin dört bir köşesinden müzikle Ramazan kültürünü ilçemizde de yaşatmaktır. Bu etkinlik sanırım Erciş’te ilk kez yapılıyor. Ülkemizin birçok kültürünü okuduğumuz türkülerle yaşatmaya çalışmaktayız” dedi. 

Van’ın Erciş ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi ve öğretmen, gençleri kahve köşelerinden uzaklaştırmak için sokakta müzik etkinliği yaptılar. 
15 Temmuz Demokrasi Parkında bir araya gelen öğrenci ve öğretmenler; kahvehanelerde okey masalarında zaman geçiren gençleri kötü alışkanlıklarından alıkoymak için müzik etkinliği düzenlediler. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencisi Serhat Geçer, amaçlarını gençleri kahvehanelerden okey masalarından ve kötü alışkanlıklardan alıkoymak olduğunu belirterek, “Bu düşünceyle öğretmenler, öğrenciler hep birlikte müzik aletlerimizi alıp sokağa indik. Amacımız birçok dilde ülkemizin dört bir köşesinden müzikle Ramazan kültürünü ilçemizde de yaşatmaktır. Bu etkinlik sanırım Erciş’te ilk kez yapılıyor. Ülkemizin birçok kültürünü okuduğumuz türkülerle yaşatmaya çalışmaktayız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.