Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağlıkçılara bayram ziyareti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2017 - 13:32, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1359+ kez okundu.
 

Sağlıkçılara bayram ziyareti

 Van’ın Erciş Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilçede 112 acil yardım istasyonunda nöbet tutan sağlıkçıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Erciş Sağlık Müdür Vekili Ali Furkan Gümüş ve beraberindekiler, 112 acil yardım istasyonlarında görev yapan sağlıkçıların bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Sağlık ekiplerinin 24 saat boyunca fedakarca çalıştığını ifade eden Gümüş, hasta yakınlarının da personele yardımcı olmalarını istedi. Vatandaşların da bayramını kutlayan Gümüş, “112 personelimiz bayramda da görevini layıkıyla yapıyor. Halkımızla birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlardan dileğimiz, 112 ekiplerimize yardımcı olmaları, asılsız ihbarlarda bulunmamalarıdır. Bu konuda halkımızdan duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz” dedi.

 Van’ın Erciş Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilçede 112 acil yardım istasyonunda nöbet tutan sağlıkçıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 
Erciş Sağlık Müdür Vekili Ali Furkan Gümüş ve beraberindekiler, 112 acil yardım istasyonlarında görev yapan sağlıkçıların bayramlarını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Sağlık ekiplerinin 24 saat boyunca fedakarca çalıştığını ifade eden Gümüş, hasta yakınlarının da personele yardımcı olmalarını istedi. Vatandaşların da bayramını kutlayan Gümüş, “112 personelimiz bayramda da görevini layıkıyla yapıyor. Halkımızla birlikte hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlardan dileğimiz, 112 ekiplerimize yardımcı olmaları, asılsız ihbarlarda bulunmamalarıdır. Bu konuda halkımızdan duyarlılık ve hassasiyet bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.