Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞEKER-İŞ ERCİŞ ŞUBE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ YUSUF ÖZLEK KAZANDI

Gündem 16.09.2019 - 18:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1770+ kez okundu.
 

ŞEKER-İŞ ERCİŞ ŞUBE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ YUSUF ÖZLEK KAZANDI

Türkiye Şeker Sanayi İşçileri Sendikası (Şeker-İş) Erciş Şube Başkanlığı 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda 3 başkan adayı yarıştı. Yarışan 3 başkan adaylarından Yusuf Özlek en fazla oyu alarak başkan seçildi. Şeker-İş yemekhanesinde yapılan genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şeker-İş Erciş Şube Başkanı Yavuz Şahin ve misafir şube başkanları genel kurulda birer konuşma yaptı. Bu konuşmaların  ardından kürsüye gelen Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök, birlik ve beraberlik mesajları ile dinleyicilere seslendi. Sendika olarak şeker sanayide çalışan tüm işçilerin haklarını koruma mücadelesinden hiçbir zaman taviz vermediklerini bundan sonrada vermeyeceklerini belirten Gök, “Çalışma hayatının zorluklarının var olduğunu, bunu çalışanlar olarak hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Hak arama mücadelemizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Onun için birbirimizi kırmadan, dökmeden, birbirimizi anlayarak , birbirimize tahammül etmemiz gerekir. Bu vesile ile yapılacak 9. Olağan Genel Kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 405 üyeden 386’sının katılım sağladığı seçimlerde 183 üyenin oyunu alan Yusuf Özlek, Şeker-İş Erciş Şube Başkanı seçildi. Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Özlek, birlik ve beraberlik içerisinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mesai arkadaşlarının hep yanında olacaklarını, ellerinden geleni yapacaklarını  belirterek, "Gelecek 4 yıllık süreçte bu fabrikanın bacasının tütmesi için yönetim ile birlikte sizlere layık olmaya çalışacağız. Oy verenlere de, vermeyenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyor, eski yönetim kurulu başkan ve üyelerine de bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere güç kuvvet versin. Sizlere karşı hiçbir zaman mahcup etmesin, başarılı kılsın. Sizlerin karşısında dik durmayı nasip etsin.” dedi.Haber:Yadigar BARAN

Türkiye Şeker Sanayi İşçileri Sendikası (Şeker-İş) Erciş Şube Başkanlığı 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda 3 başkan adayı yarıştı. Yarışan 3 başkan adaylarından Yusuf Özlek en fazla oyu alarak başkan seçildi.
Şeker-İş yemekhanesinde yapılan genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şeker-İş Erciş Şube Başkanı Yavuz Şahin ve misafir şube başkanları genel kurulda birer konuşma yaptı. Bu konuşmaların  ardından kürsüye gelen Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök, birlik ve beraberlik mesajları ile dinleyicilere seslendi. Sendika olarak şeker sanayide çalışan tüm işçilerin haklarını koruma mücadelesinden hiçbir zaman taviz vermediklerini bundan sonrada vermeyeceklerini belirten Gök, “Çalışma hayatının zorluklarının var olduğunu, bunu çalışanlar olarak hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Hak arama mücadelemizde çalışmalarımızı yapıyoruz. Onun için birbirimizi kırmadan, dökmeden, birbirimizi anlayarak , birbirimize tahammül etmemiz gerekir. Bu vesile ile yapılacak 9. Olağan Genel Kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 405 üyeden 386’sının katılım sağladığı seçimlerde 183 üyenin oyunu alan Yusuf Özlek, Şeker-İş Erciş Şube Başkanı seçildi. Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Özlek, birlik ve beraberlik içerisinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mesai arkadaşlarının hep yanında olacaklarını, ellerinden geleni yapacaklarını  belirterek, "Gelecek 4 yıllık süreçte bu fabrikanın bacasının tütmesi için yönetim ile birlikte sizlere layık olmaya çalışacağız. Oy verenlere de, vermeyenlere de ayrı ayrı teşekkür ediyor, eski yönetim kurulu başkan ve üyelerine de bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere güç kuvvet versin. Sizlere karşı hiçbir zaman mahcup etmesin, başarılı kılsın. Sizlerin karşısında dik durmayı nasip etsin.” dedi.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.