Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEYAHAT FİRMALARI KONTAK KAPATTI

21.04.2022 - 13:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2205+ kez okundu.
 

SEYAHAT FİRMALARI KONTAK KAPATTI

Erciş’ten Türkiye’nin birçok yerine seyehat düzenleyen otübüs firmaları birçok seferleri iptal etmek zorunda kaldı.  Seyehat firmaları yakıt pahalılığından dolayı zor zamanlar yaşadıklarını belirtirken, gidiş geliş yapan otobüslerin masraflarını karşılayamadıklarını ifade etti.  Firmalar bilet ücretlerinin zamlanmasına rağmen yinede gelir giderinin birbirini karşılayamadığını söylüyorlar.  Çünkü bilet fiyatlarının artması otobüs yolcu sayısını artımmadı. Bu fiyat artışının uçak biletlerini daha cazip hale getirdiği için yolcuların birçoğu uçak tercihi yapmaktadır.Bu durumun da otobüs firmalarını olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Ayrıca yolcuların da bilet fiyatlarının artışından olumsuz etkilendiği ortadadır. Bolgede seyahat eden insanların çoğu çalışan genç kesimdir. Batı illerinde iş imkanlarının azalması bu yolcu sürkülasyonunu büyük oranda etkilemiş durumdadır. Aksayan seferler hem firma çalışanlarını hemde yolculuk etmek isteyen insanlar için üzüntü verici bir hale dönüşmüş durumda.  Haber: Yadigar BARAN

Erciş’ten Türkiye’nin birçok yerine seyehat düzenleyen otübüs firmaları birçok seferleri iptal etmek zorunda kaldı. 
Seyehat firmaları yakıt pahalılığından dolayı zor zamanlar yaşadıklarını belirtirken, gidiş geliş yapan otobüslerin masraflarını karşılayamadıklarını ifade etti. 
Firmalar bilet ücretlerinin zamlanmasına rağmen yinede gelir giderinin birbirini karşılayamadığını söylüyorlar. 
Çünkü bilet fiyatlarının artması otobüs yolcu sayısını artımmadı. Bu fiyat artışının uçak biletlerini daha cazip hale getirdiği için yolcuların birçoğu uçak tercihi yapmaktadır.Bu durumun da otobüs firmalarını olumsuz etkilediğini söylüyorlar. Ayrıca yolcuların da bilet fiyatlarının artışından olumsuz etkilendiği ortadadır. Bolgede seyahat eden insanların çoğu çalışan genç kesimdir. Batı illerinde iş imkanlarının azalması bu yolcu sürkülasyonunu büyük oranda etkilemiş durumdadır. Aksayan seferler hem firma çalışanlarını hemde yolculuk etmek isteyen insanlar için üzüntü verici bir hale dönüşmüş durumda. 
Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.