Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ümit Özat da Arsenal Academy'de

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2016 - 19:26, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2677+ kez okundu.
 

Ümit Özat da Arsenal Academy'de

Premier Lig Devi Arsenal’in dünyadaki 25’inci resmi futbol okulu olan Arsenal Türkiye, dün büyük bir organizasyona sahne oldu. Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından olan ve kariyer yaşantısını teknik direktör olarak devam ettiren başarılı isim Ümit Özat, Arsenal Soccer School Türkiye'ye katıldı. Minik oğlunu Arsenal'e kayıt ettiren Ümit Özat, dün tüm yaş gruplarının eğitimine de katıldı. İstanbul'un her iki yakasında da bulunan Arsenal Futbol Okulu'nun Asya'daki projesinde yer Ümit Özat, Türk Futbolu için yeni bir alt yapı sisteminin doğduğunu ifade etti. Özat, "Burada gördüm ki, birçok Süper Lig kulübünün bile ötesine bir düzen var. Veliler umutlu, çocuklar mutlu. Teknik direktör meslektaşım Sarp Yiğit de baş antrenör olarak bu okulum öğrencileri için büyük şanstır" dedi.Arsenal Futbol Okulu, Arsenal FC'nin dünyadaki 25'inci projesi olarak 4 ay önce Türkiye'de kuruldu. Avrupa'da Hasköy Stadı, Asya'da Ümraniye Futbol Park Tesisleri'nde hizmet veriyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı program uyguluyor.

Premier Lig Devi Arsenal’in dünyadaki 25’inci resmi futbol okulu olan Arsenal Türkiye, dün büyük bir organizasyona sahne oldu. Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından olan ve kariyer yaşantısını teknik direktör olarak devam ettiren başarılı isim Ümit Özat, Arsenal Soccer School Türkiye'ye katıldı. Minik oğlunu Arsenal'e kayıt ettiren Ümit Özat, dün tüm yaş gruplarının eğitimine de katıldı. İstanbul'un her iki yakasında da bulunan Arsenal Futbol Okulu'nun Asya'daki projesinde yer Ümit Özat, Türk Futbolu için yeni bir alt yapı sisteminin doğduğunu ifade etti. Özat, "Burada gördüm ki, birçok Süper Lig kulübünün bile ötesine bir düzen var. Veliler umutlu, çocuklar mutlu. Teknik direktör meslektaşım Sarp Yiğit de baş antrenör olarak bu okulum öğrencileri için büyük şanstır" dedi.
Arsenal Futbol Okulu, Arsenal FC'nin dünyadaki 25'inci projesi olarak 4 ay önce Türkiye'de kuruldu. Avrupa'da Hasköy Stadı, Asya'da Ümraniye Futbol Park Tesisleri'nde hizmet veriyor. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı program uyguluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.