Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da balık ölümleri

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2017 - 09:44, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2051+ kez okundu.
 

Van’da balık ölümleri

 Van'ın Erciş ilçesinde bulunan Meydan Boğazı Göleti'nde yaşanan balık ölümleri üzerine Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri inceleme başlattı. İlçe merkezine 37 kilometre mesafedeki gölette ölen yüzlerce balığın kıyıya vurması üzerine olay yerine giden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü teknik elemanları, göletten su numuneleri aldı. Konuya ilişkin İHA muhabirine açıklamalarda bulunan müdürlük yetkilileri, meydana gelen balık ölümlerinin incelenmesi için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Muhammed Demir ve teknik personelleri tarafından inceleme başlatıldığını duyurdu.Yapılan incelemelerde, kıyıya vuran balıkların çürüdüğünün gözlendiğini belirten yetkililer, bölge halkı tarafından göletin iki katmanlı olarak buz tuttuğunun ifade edilmesi üzerine su numunesi aldı.Alınan örneklerin laboratuvarda yapılacak analiz sonuçlarına göre kesin nedenin ortaya çıkabileceği ifade edildi.

 Van'ın Erciş ilçesinde bulunan Meydan Boğazı Göleti'nde yaşanan balık ölümleri üzerine Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri inceleme başlattı. 
İlçe merkezine 37 kilometre mesafedeki gölette ölen yüzlerce balığın kıyıya vurması üzerine olay yerine giden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü teknik elemanları, göletten su numuneleri aldı. Konuya ilişkin İHA muhabirine açıklamalarda bulunan müdürlük yetkilileri, meydana gelen balık ölümlerinin incelenmesi için İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Muhammed Demir ve teknik personelleri tarafından inceleme başlatıldığını duyurdu.
Yapılan incelemelerde, kıyıya vuran balıkların çürüdüğünün gözlendiğini belirten yetkililer, bölge halkı tarafından göletin iki katmanlı olarak buz tuttuğunun ifade edilmesi üzerine su numunesi aldı.
Alınan örneklerin laboratuvarda yapılacak analiz sonuçlarına göre kesin nedenin ortaya çıkabileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.