Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da trafik kazası: 7 yaralı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2017 - 09:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2374+ kez okundu.
 

Van’da trafik kazası: 7 yaralı

Van’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Kaza, Van-Erciş karayolu üzerindeki Çakırbey Karayolları Bakımevi yakınlarında meydana geldi. 65 NN 428 ve 65 NZ 055 plakalı araçların çarpışması sonucu S., F., İ. ve Ö.E. ile M. ve N.A. ile Z.K. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Van’da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. 
Kaza, Van-Erciş karayolu üzerindeki Çakırbey Karayolları Bakımevi yakınlarında meydana geldi. 65 NN 428 ve 65 NZ 055 plakalı araçların çarpışması sonucu S., F., İ. ve Ö.E. ile M. ve N.A. ile Z.K. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.