Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAN GÖLÜ İÇİN ENDİŞELENDİREN DURUM

Gündem 29.06.2022 - 13:45, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2162+ kez okundu.
 

VAN GÖLÜ İÇİN ENDİŞELENDİREN DURUM

Van Gölü”nden endişelendiren görüntüler dikkat çekiyor. Çevre konularında duyarlı vatandaş Tarkan Elbir “Küresel ısınma sorunumuzun, bölgemizde uzun ve yağışlı geçen kış mevsimine rağmen halen devam ettiğini Van Gölü'ndeki korkutucu çekilmeden de anlıyoruz. Haziran ayının bitmesine az bir süre kalmasına rağmen yağmurlu ve serin geçen günler bile Van Denizimizi küçülmesine engel olamamaktadır. Bilim insanlarının görüşlerine göre küresel ısınmaya karşı uluslararası tedbirlerin alınmaması halinde mevsimsel dengelerin ve iklimin bozulmasından korkulmaktadır. Doğal dengenin korunması doğanın korunmasına bağlıdır. Çevre ile ilgili duyarlılığın projelerle desteklenmesi ve uygulanan yasaların dışında da bireysel duyarlılığın artırılması için ortak çalışmaların yapılması gereklidir.” dedi.  Haber:Yadigar BARAN
Van Gölü”nden endişelendiren görüntüler dikkat çekiyor.
Çevre konularında duyarlı vatandaş Tarkan Elbir “Küresel ısınma sorunumuzun, bölgemizde uzun ve yağışlı geçen kış mevsimine rağmen halen devam ettiğini Van Gölü'ndeki korkutucu çekilmeden de anlıyoruz. Haziran ayının bitmesine az bir süre kalmasına rağmen yağmurlu ve serin geçen günler bile Van Denizimizi küçülmesine engel olamamaktadır. Bilim insanlarının görüşlerine göre küresel ısınmaya karşı uluslararası tedbirlerin alınmaması halinde mevsimsel dengelerin ve iklimin bozulmasından korkulmaktadır. Doğal dengenin korunması doğanın korunmasına bağlıdır. Çevre ile ilgili duyarlılığın projelerle desteklenmesi ve uygulanan yasaların dışında da bireysel duyarlılığın artırılması için ortak çalışmaların yapılması gereklidir.” dedi. 
Haber:Yadigar BARAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.