Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hamas "ateşkes" dedi, İsrail reddetti

Gündem 07.05.2024 - 08:00, Güncelleme: 07.05.2024 - 08:00 1516 kez okundu.
 

Hamas "ateşkes" dedi, İsrail reddetti

50'DEN FAZLA HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ
Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirmesinin ardından İsrail tüm umutları söndürdü. İsrail Savaş Kabinesi, Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan ve Gazzeliler için son sığınak olan Refah kentinde saldırılara devam kararı aldı. İsrail ordusu, Refah kentinde 50'den fazla yere hava saldırısı düzenlediklerini açıkladı. Ordudan yapılan açıklamada "Şu an Refah'a saldırıyoruz." denildi.   Hamas'ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurmasının ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah'ta saldırılara devam kararı aldı. Hamas'ın internet sayfasından yaptığı yazılı açıklamaya göre, Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşması için sundukları önerileri kabul ettiğini iletti. Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde, Hamas Hareketi'nin, ateşkes teklifini onayladığını bildirmesinin ardından sevinç gösterileri düzenlenirken İsrail'den skandal bir hamle geldi. SALDIRILARA DEVAM ETME KARARI ALDILAR İsrail Savaş Kabinesi, Hamas'ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurması sonrası Refah kentine saldırılara devam kararı aldı. 50'DEN FAZLA HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze Şeridi'ndeki saldırılardan kaçan yaklaşık 1.5 milyon kişinin sığındığı güneydeki Refah kentinde 50'den fazla yere hava saldırısı düzenlediklerini açıkladı. Saldırıların şu anda da devam ettiği öğrenilirken bölgedeki gerilim tırmanıyor.
50'DEN FAZLA HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ

Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, Katar ve Mısır'a, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına ilişkin önerilerini onayladığını bildirmesinin ardından İsrail tüm umutları söndürdü. İsrail Savaş Kabinesi, Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan ve Gazzeliler için son sığınak olan Refah kentinde saldırılara devam kararı aldı. İsrail ordusu, Refah kentinde 50'den fazla yere hava saldırısı düzenlediklerini açıkladı. Ordudan yapılan açıklamada "Şu an Refah'a saldırıyoruz." denildi.

 

Hamas'ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurmasının ardından İsrail Savaş Kabinesi, Refah'ta saldırılara devam kararı aldı.

Hamas'ın internet sayfasından yaptığı yazılı açıklamaya göre, Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Katar ve Mısır'a Gazze Şeridi'ndeki ateşkes anlaşması için sundukları önerileri kabul ettiğini iletti. Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde, Hamas Hareketi'nin, ateşkes teklifini onayladığını bildirmesinin ardından sevinç gösterileri düzenlenirken İsrail'den skandal bir hamle geldi.

SALDIRILARA DEVAM ETME KARARI ALDILAR

İsrail Savaş Kabinesi, Hamas'ın Katar ve Mısır tarafından iletilen "ateşkes önerilerine" onay verdiğini duyurması sonrası Refah kentine saldırılara devam kararı aldı.

50'DEN FAZLA HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze Şeridi'ndeki saldırılardan kaçan yaklaşık 1.5 milyon kişinin sığındığı güneydeki Refah kentinde 50'den fazla yere hava saldırısı düzenlediklerini açıkladı. Saldırıların şu anda da devam ettiği öğrenilirken bölgedeki gerilim tırmanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.