Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özalp mayıs ayında kışı yaşadı

Gündem 08.05.2024 - 15:00, Güncelleme: 08.05.2024 - 15:00 1808 kez okundu.
 

Özalp mayıs ayında kışı yaşadı

Özalp ilçesinde dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.
Van’ın Özalp ilçesi mayıs ayında etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Özalp ilçesinde dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabaha kadar devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaza bürünürken hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüş yaşandı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çiftçiler, “Tarla sürümüne hazırlanırken sabah her tarafın beyaza büründüğünü gördük. Kar yağışı ile birlikte çiçek açan meyve ağaçları da beyaza büründü. İnşallah don yaşanmaz, yoksa büyük verim kaybı yaşanır” dedi.
Özalp ilçesinde dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Van’ın Özalp ilçesi mayıs ayında etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.
Özalp ilçesinde dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabaha kadar devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaza bürünürken hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüş yaşandı.
Kar yağışına hazırlıksız yakalanan çiftçiler, “Tarla sürümüne hazırlanırken sabah her tarafın beyaza büründüğünü gördük. Kar yağışı ile birlikte çiçek açan meyve ağaçları da beyaza büründü. İnşallah don yaşanmaz, yoksa büyük verim kaybı yaşanır” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.