Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Büyükşehir Belediyesi perdelerini Mem û Zîn için açıyor

Kültür 03.11.2023 - 10:12, Güncelleme: 03.11.2023 - 10:12 1288+ kez okundu.
 

Van Büyükşehir Belediyesi perdelerini Mem û Zîn için açıyor

Mem û Zîn
Van Büyükşehir Belediyesi, Kürt edebiyatının önemli değerlerinden Ahmed-i Hani'nin tiyatroya uyarlanan eşsiz eseri Mem û Zîn oyununu sanatseverlerle buluşturuyor. Van Büyükşehir Belediyesinin kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için başlatmış olduğu ücretsiz tiyatro günleri devam ediyor. Her hafta bir birinden güzel etkinlikleri Vanlılar ile buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 4 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da Hacıbekir Kültür Merkezinde Kürt edebiyatçı-yazar Ahmed-i Hani'nin ölümsüz eseri Mem û Zîn'i tiyatro severlerle buluşturacak. Ücretsiz sahnelenecek oyuna herkesin davetli olduğu bildirildi.
Mem û Zîn

Van Büyükşehir Belediyesi, Kürt edebiyatının önemli değerlerinden Ahmed-i Hani'nin tiyatroya uyarlanan eşsiz eseri Mem û Zîn oyununu sanatseverlerle buluşturuyor.
Van Büyükşehir Belediyesinin kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için başlatmış olduğu ücretsiz tiyatro günleri devam ediyor. Her hafta bir birinden güzel etkinlikleri Vanlılar ile buluşturan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 4 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da Hacıbekir Kültür Merkezinde Kürt edebiyatçı-yazar Ahmed-i Hani'nin ölümsüz eseri Mem û Zîn'i tiyatro severlerle buluşturacak.
Ücretsiz sahnelenecek oyuna herkesin davetli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.